Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 03

„Lietuvos balsas. Vaikai“ nugalėtoja Milėja pristato pirmąjį singlą: įkvėpė asmeninė patirtis

Ketvirtadienį „Lietuvos balsas. Vaikai“ nugalėtojos Milėjos singlas pasiekė radijo stotis. Trylikametė dainininkė savo pirmąją dainą dedikavo visiems, kuriems trūksta ryžto. Būdama jauna atlikėja, ji skleidžia mintį apie tai, koks svarbus yra tikėjimas savimi kuriančiam žmogui, nepriklausomai nuo jo amžiaus.
Milėja Stankevičiūtė
Milėja Stankevičiūtė / Elitaz nuotr.

Simboliška, kad merginos dainoje užfiksuota žinutė apie palaikymą, kurį ji teigia atradusi laimėtame TV projekte: „Lietuvos balsas. Vaikai“ apvertė mano gyvenimą aukštyn kojom. Atsirado daugiau pasitikėjimo savimi, mane ėmė supti vidumi bei išore gražūs žmonės. Net ir kuriant „Leiskit“ negalėjau patikėti matydama, kaip visi stengėsi ir įdėjo darbo dėl sėkmingo singlo.“

Elitaz nuotr./Milėja Stankevičiūtė
Elitaz nuotr./Milėja Stankevičiūtė

Kūrinio kompozitorius Marius Leskauskas stebėjosi, kad tai buvo vienas iš retų atvejų, kai singlas gimė iškart. Jam ir Milėjai susitikus studijoje nekilo dvejonių dėl kūrinio kulminacijos – jautrus dainininkės atlikimas leido dainai vystytis savaime, tad šiandien girdime įrašą iš pirmojo jų susitikimo.

Elitaz nuotr./Milėja Stankevičiūtė
Elitaz nuotr./Milėja Stankevičiūtė

„Lietuvos balsas. Vaikai“ prodiuseris Gediminas Jaunius taip pat negailėjo pagyrų atlikėjai: „Akivaizdu, kad projekte gimė nauja muzikos padangėse ryškiai ir ilgai žibėsianti žvaigždė. Nors Milėja dar jauna, jos sceninis profesionalumas jau prilygsta rinkos senbuviams. Perspektyvas tik sustiprina Milėjos kūrybiškumas, puikiai atsiskleidęs įrašinėjant debiutinį singlą, kuris mane asmeniškai nustebino gilia branda. Milėja aukštai užkėlė kartelę būsimiems „Lietuvos balsas. Vaikai” nugalėtojams. Susidomėję stebime šios jaunos ir labai perspektyvios atlikėjos kelionę, linkėdami jai visokeriopos sėkmės.”

Milėja – „Leiskit“:

VIDEO: Milėja – Leiskit

Kaip rašoma pranešime spaudai, kilus dainos pristatymo klausimui, dainininkė nusprendė išvengti įprastos premjeros, į kurią kviečiami žinomi veidai. Vietoj to pirmieji kūrinį gyvai išgirs atlikėjos bendraamžiai: spalio 4–8 dienomis ji dalinsis naująja daina su Kauno, iš kurio yra kilusi, mokyklų moksleiviais.

Milėja prasitarė, kad idėja pirmiausia singlą atskleisti savo kartos atstovams gimė iš asmeninės patirties: „Ne kartą pati patyriau jausmą, kai aplinkiniai nepatiki mano jėgomis, o kai pati nesu pilnai užtikrinta, pašalinės nuomonės dar labiau tempia žemyn. Neseniai supratau, kad negaliu kitiems leisti manęs varžyti. Turbūt tokioje situacijoje gali atsidurti bet kas, tačiau kreipiuosi į bendraamžius, nes jiems dar vis beieškant savo kelio dažnai būna sudėtinga rasti atramą ir nustoti abejoti savo sprendimais. Noriu, kad ši daina pasiektų žmonių širdis, priverstų juos susimąstyti ir neabejoti savo galimybėmis.“

Paskelbus apie šią idėją nebuvo sunku sulaukti mokymo įstaigų susidomėjimo, tad sąraše puikuojasi jau apie 10 muzikinių susitikimų. Anksčiau mokykloje patyrusi užgauliojimus, aštuntokė džiaugiasi tapusi tikru įrodymu to, ko kiekvienas galime pasiekti, kai mumis ima tikėti kiti ir mes patys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius