Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 29

„Lilas ir Innomine“ suka skirtingais keliais: „Kažkas akivaizdžiai viduje sugedo“

Vienas žinomiausių ir populiariausių hiphopo duetų paskelbė netikėtą ir neabejotinai gerbėjams itin liūdną naujieną – „Lilas ir Innomine“ nutraukia bendrą muzikinę veiklą.
15min studijoje - „Lilas ir Innomine“
15min studijoje - „Lilas ir Innomine“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Apie tai duetas pranešė socialiniame tinkle. Feisbuke jie paskelbė sekmadienį įrašę savo paskutinį albumą, žada surengti kelis koncertus ir čia jų bendra muzikinė veikla bus baigta.

„Metas mums pasikalbėti.

Praėjus geram pusmečiui po albumo „Leisk man šlykštėtis“ išleidimo, atvėsus pristatymo turo emocijoms, o nuovargiui bei susireikšminimui stabilizavusis iki pakenčiamo lygio, paskambinau Roliui (Innomine). Tai buvo mūsų 4-tas albumas, nelabai aišku kelintas turas, na, ir šiaip visko jau matyta daug ir iš įvairių pusių. Taigi, paskambinau ir pasiteiravau, ką jis galvoja, jeigu ties čia ir gana?

Pokalbių būta daug, įvairiomis aplinkybėmis, įvairaus girtumo ir atvirumo. Nuotaikos vyravo gana slogios. Lyg ir to noro nebe tiek, lyg ir to džiugesio nebe tokio, lyg ir mest viską ir išvažiuot velniop. Kažkas akivaizdžiai viduje sugedo.

Organizatorių nuotr./Lilas ir Innomine
Organizatorių nuotr./Lilas ir Innomine

Nusprendėme, kad penktas albumas mums bus paskutinis. Rašėm, kūrybine prasme leidom sau daug, tiesiog linksminomės. Tokio lengvo ir malonaus santykio su muzika senokai nejutom, buvo ach***ena. Šiandien mes pabaigėm šį albumą. Dainos parašytos, įrašai baigti, liko kelios savaitės techninių niuansų ir albumas „Viskas“ nuguls lentynose. Kartu su juo paskelbsim ir kelias paskutines koncertų datas. Ties čia ir viskas“, – rašė grupės nariai.

15min primena, kad šiemet duetas atšventė dešimties metų jubiliejų. Ir džiaugėsi įspūdinga sėkme – pasirodymai populiariausiuose Lietuvos festivaliuose, koncertai arenose, dainos, renkančios milijonus peržiūrų, ir net 4 išleisti albumai.

VIDEO: 15min studijoje – hiphopo duetas Lilas ir Innomine

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius