Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 14

Mama tapusi SEL vokalistė S.Pankūnaitė pristato savo pirmąją lietuvišką solinę dainą: skiria vyrui

Dukrelės susilaukusi SEL vokalistė Silvija Pankūnaitė pristato savo pirmąją solinę lietuvišką dainą – rudenišką kūrinį, skirtą mylimajam Edvinui. Kaip sako pati atlikėja, naujasis kūrinys apie brandesnį ir stipresnį meilės etapą, kuris užgimsta laikui bėgant.
Silvija Pankūnaitė
Silvija Pankūnaitė / Asmeninio albumo nuotr.

„Kuo toliau, tuo labiau man patinka ruduo, nors lapkričio šlapumo niekada nemėgau. O dabar, kada ruduo pas mus ilgiau išlieka šiltas, saulėtas ir kada ateina tas „auksinis“ metas, kai medžių labai nusidažo skirtingomis spalvomis: auksine, raudona, ruda, gelsva – smagu tuo pasidžiaugti.

Taip ir gimsta daina ir šįkart ji apie labai pozityvius, gražius, šiltus jausmus – meilę. Kuri ne tik, kad padeda svajoti, bet dar labiau įkvepia ieškoti tokio žmogaus, kuris padeda būti geresne savęs forma“, – dainos ištakas žodžiais piešia S.Pankūnaitė.

Anot atlikėjos, tai šiek tiek kitokia meilė nei plačiai apdainuotas pirmasis susižavėjimas ar įsimylėjimas. Santykių pradžioje, kada susižavi vienas kitu, labai stengiesi, nori kitą žmogų sužavėti, nustebinti ir nori, kad ir jam patiktum, taip kaip jis tau, mano S.Pankūnaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Silvija Pankūnaitė
Asmeninio albumo nuotr./Silvija Pankūnaitė

„Bet šioje dainoje yra dar stipresni jausmai, kada tu stengiesi dėl vienas kito, nori mokytis iš vienas kito ir kaip asmenybei eiti pirmyn ir tobulėti, kad taptum dar geresniu žmogumi šalimais to, kurį stipriai myli. Taip niekada nesustoji vietoje, o man tai atrodo baisiausias dalykas. Kai jau viską pasiekiau, viskas puiku santykiuose ir taip net ir pats sau tampi neįdomus“, – sako muzikantė.

Prie dainos „Radau Tave“ prisidėjo Silvijos scenos kolegė, aksominiu balsu dainuojanti Eglė Gadeikytė, su kuria kartu jos dainuoja grupėje „The Backs“, gitara kūrinyje groja Paulius Volkovas, kartu su Silvija prie šios dainos dirbo muzikos prodiuseris Vitas Vaičiulis.

„Pati daina gana minimalistinė, bet aš manau, kad paprastume slypi
tikrumas, ko mums labai reikia dabar, karantino, saviizoliacijos metu
ir esant tokiame baimės/grėsmių laikotarpyje.

Asmeninio albumo nuotr./Silvija Pankūnaitė
Asmeninio albumo nuotr./Silvija Pankūnaitė

Dauguma vieni kitus laimingus, „instagraminius“ ir gerokai prafiltruotus – photoshop'inius, o tikrumas lyg kažkur pasislepia į antrą planą. Šioje dainoje ir kalbu apie tikrus jausmus savo vyrui, Edvinui. Taip
ši daina yra dedikuojama mano vyrui“, – šypsosi Silvija.

DAINĄ GALITE IŠGIRSTI ČIA:

VIDEO: Silvija Pankūnaitė - Radau Tave

Kaip patikslina atlikėja, kūrinį ji rašė prisimindama savo ir vyro pažinties pradžią, pirmuosius pasimatymus ir visus tuos perbėgančius šiurpuliukus būnant kartu dviese ir įsileidžiant naujus jausmus. „Šiuos prisiminimus dar ir dabar matau labai ryškiai“, – priduria ji.

Kitas dainas svarsto skirti dukrelei

Pastaraisiais mėnesiais Silvijos su šeima dienos bėga gana ramiai. Kaip tikina atlikėja, karantino laikotarpis jai davė daugiau laiko praleisti su šeima ir artimaisiais, ko kartais tarp darbų ir bėgime nuo koncerto iki koncerto labai trūksta.

Asmeninio albumo nuotr./Silvija Pankūnaitė
Asmeninio albumo nuotr./Silvija Pankūnaitė
Edvino Micutos nuotr./Silvija Pankūnaitė-Micutė
Edvino Micutos nuotr./Silvija Pankūnaitė-Micutė

„Šiandien gyvename gana ramiai, stengiamės dideliuose renginiuose ar viešumoje per daug nesirodyti ir saugoti vienas kitą. Netgi per daug nebūname Vilniuje, o labiau renkamės pabūti arčiau gamtos ir pas tėvus. Įvyko toks stabtelėjimas be didesnių praradimų, – šypsosi muzikantė. - Tad šiuo laikotarpiu stengiuosi žvelgti su pozityvumu ir muzikuoti namuose su dukrele.“

Beje, atlikėja prisipažįsta jau šiuo metu diktofone kaupianti medžiagą kitai dainai, kuri galimai bus skirta būtent dukrai. „O gal netgi gali susidėlioti vaikiškų dainų knygelė, apie kurią jau senokai mąsčiau“, – ateities planus atkleidžia S.Pankūnaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius