Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 07

Martynas Levickis kviečia į svarbiausius savo karjeroje koncertus

Didžiausiose pasaulio scenose koncertuojantis charizmatiškasis akordeonistas Martynas Levickis retai besugrįžta namo, tačiau šiemet Kalėdas jis sutiks Lietuvoje. Gruodžio 26 ir 27 dienomis Vilniuje M.Levickis rengia kol kas svarbiausius savo karjeroje koncertus, kurių pavadinimas intriguoja turiniu – „Classic Live Show“.
Martynas Levickis
Martynas Levickis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Apie M.Levickio populiarumą Lietuvoje kalba faktai: iš pradžių planuotas tik gruodžio 27-osios koncertas „Classic Live Show“ be jokios reklamos sulaukė tokio didelio klausytojų susidomėjimo, kad teko organizuoti papildomą, gruodžio 26-osios pasirodymą. 

Abu šie renginiai įvyks sostinės koncertų salėje „Compensa“. M.Levickis scenoje pasirodys su paties suburtu rinktiniu simfoniniu orkestru. Jam taip pat talkins kelios kviestinės žvaigždės, kurių vardų Martynas tyčia neatskleidžia, siekdamas išlaikyti staigmeną. 

Klasikiniai kūriniai bus atliekami taip, kad harmoningai skambėtų šių dienų kontekste. Pasinaudodamas pažangiomis technologijomis ir keliais specialiais triukais, M.Levickis kurs muzikinę iliuziją, kuri leis salėje įsitaisiusiems žiūrovams patogiai keliauti per legendinius Europos teatrus, Lotynų Amerikos triukšminguosius kvartalus, romantiškus skverus ir neatrastą visatą, kartu išgyvenant ir skirtingus metų laikus ir skirtingus istorinius laikotarpius. 

VIDEO: Martynas Levickis ir Davidas Garrettas Berlyne

„Šis „Classic Live Show“ yra svarbiausias ir didžiausias mano koncertas Lietuvoje. Esu grojęs Meksike 11-ai tūkstančių, Berlyne 20-iai tūkstančių žmonių, tačiau Lietuvoje dar didesnio masto koncerto nebuvau surengęs.

Visas šis projektas – drąsus ėjimas, balansuojantis tarp glamūrinio blizgesio, nepamirštamo muzikinio reginio, pačių geriausių kūrinių ir, tikiuosi, virtuoziško jų atlikimo, – šypsodamasis kalba M.Levickis. – Didžioji programos dalis niekada neskambėjo mano repertuare. Tai specialiai ruošiama šiam koncertui ir aranžuojama tokios sudėties orkestrui. Taip pat daug dėmesio skyrėme scenarijui. Noriu, kad jis būtų veržlus ir papasakotų daug įdomių istorijų, lydinčių klasikinės muzikos fasadą ir užkulisius.“

Martyno Levickio šventinės programos „Classic Live Show“ bilietus platina „bilietai.lt“.

Asmeninio albumo nuotr./Martyno Levickio repeticijos akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Martyno Levickio repeticijos akimirka
VIDEO: Behind the scenes - Martynas backstage in Berlin with David Garrett

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius