Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 07

Muza Magda pristato naują kūrinį: „Tai daina, sužadinanti vaizduotę“

Grupių „Glasshous” ir „Eleven Degrees” narė, muzikinių projektų dalyvė Muza Magda pristato kūrinį „NERAMI”.
Muza Magda
Muza Magda / Akvilės Balsytės nuotr., Rūtos Arlauskaitės iliustracija
Temos: 2 Muzika Dainos

„Tai daina, sužadinanti vaizduotę“, – trumpai naują kūrinį pristato dainininkė ir priduria, jog ši daina – jos debiutinio solinio kūrinio „Sin“ tęsinys.

„Abi šios dainos gimė iš noro atskleisti skirtingas moters seksualumo puses. Manau, kad kiekviena moteris savyje turi griaunamąją seksualumo galią ir yra kažkieno kriptonitas. „NERAMI“ yra būtent apie tai, apie moterį, kuri kito žmogaus gyvenime gyvenime palieka ryškų priminimą apie save“, – dainos žinutę pristato Muza Magda.

Muza Magda – NERAMI

VIDEO: Muza Magda - NERAMI

Muzai Magdai itin svarbus ryšys su klausytojais, jų išgirstama žinutė ir patiriamas jausmas, kuris užplūsta kai jie atranda ryšį tarp dainos ir savo asmeninių patirčių bei gyvenimo nuotykių.

Akvilės Balsytės nuotr./Muza Magda
Akvilės Balsytės nuotr./Muza Magda

„Kiekvienas kūrėjas turi savo poziciją apie kūrybą. Man kūryba yra terapija, joje telpa viskas – mano patirtys, laimėjimai ir pralaimėjimai. Tačiau nenoriu savo jausmų paleisti į niekur,man svarbu, kad mane suprastų ir išgirstų,, todėl visuomet ieškau sprendimų, padedančių savo kūrybą pateikti klausytojui taip, kad dainoje jis atrastų save“, – pasakoja Muza Magda.

Šiuo metu dainininkė kūrybinio proceso darbus dalinasi su muzikos prodiuseriu Artiomu Penkevičiumi. Taip pat, Prie dainos „NERAMI“ gitaros partijos sukūrimo ir įrašų prisidėjo dainininkas ir prodiuseris Saulius Šemiotas-Meandi.

„Esu jiems dėkinga net tik už profesionalumą, bet ir lengvumą dirbant kartu”, – teigia Muza Magda ir kviečia išgirsti savo naujausią kūrinį „NERAMI“ visose skaitmeninėse muzikos klausymo platformose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius