Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 08

Muzikinėje pokalbių laidoje – dainininkas Donny Montell

Šią savaitę „Muzikos salė | ekrane“ svečiavosi dainininkas Donatas Montvydas, dar žinomas Donny Montell sceniniu vardu. Laidoje Loranas Vaitkus jį kalbino apie naujausią albumą „1987“. Atlikėjas pasakojo kodėl albumas pavadintas jo gimimo data, kuo ypatingas šio darbo viršelis bei plokštelė ir kaip pavyko įkalbėti Džordaną Butkutę įrašyti kūrinį „17“. Donatas atskleidė kas pastūmėjo jį susibėgti studijoje su Mario Basanov ir išleisti EP „Truly Love“ bei pasidalino artimiausio savo areninio koncerto data.

Antroje laidos dalyje Donny Montell dekonstravo savo kūrinį „Baubas“. Mėgstamų dainų rubrikoje žiūrovai išgirdo kokios lietuviškos muzikos klausosi atlikėjas ir kaip ją išmano. Kiekvienos laidos metu Loranas Vaitkus atlikėjams užduoda tris klausimus apie lietuvišką muziką į kuriuos reikia atsakyti kuo greičiau ir teisingiau.

Per visą laidos sezoną išsiaiškinsime geriausiai lietuvišką muziką išmanantį svečią. Muzikos eksperto rubrikoje – žurnalo „Reviu“ redaktorius Eimantas Gricius aptarė aplankytus koncertus, jų tendencijas bei kokių pasirodymų svečias laukia ateityje. Naujas „Muzikos salė | ekrane“ laidas tiesiogiai žiūrėkite kiekvieną ketvirtadienį 20 val., 15min portale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius