Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 30

Nauja Dainoto Varno daina: romantiškas tikros meilės atsiminimas

Naujas Dainoto Varno kūrinys „Man visada priminsi vasarą“ – romantikos dozė kiekvienam, išgyvenusiam bent vieną meilės kupiną vasarą ir linkėjimas ją patirti dar laukiantiems. Dainininkas neslepia, kad jautrus kūrinys sukurtas pagal tikrus jo paties išgyvenimus ir daina turi konkrečią pagrindinę heroję.
Dainotas Varnas
Dainotas Varnas / Martyno Stankaičio nuotr.

„Dažnai būna, kad žodžius sukonstruoju teoriškai-poetiškai. Įsivaizduoju jausmus, įsijaučiu į galimas situacijas ir taip jie gimsta. Tačiau ši daina – visai kitokia. Nereikėjo nieko įsivaizduoti, užteko tik prisiminti ir žodžiai išplaukė savaime“, – sako D.Varnas ir atsisako išduoti, kas gi ta dainos įkvėpėja.

„Nėra prasmės, mes nebesame kartu, bet, kaip ir parašyta dainoje, aš viską prisimenu. To, kas buvo tarp mūsų, laikas negali pakeisti. Nesvarbu, kad mūsų keliai išsiskyrė, aš visada liksiu dėkingas už tą vasarą“, – sako dainininkas.

Dainoto Varno kūrinys „Man visada priminsi vasarą“ yra čia:

VIDEO: DAINOTAS VARNAS - Man visada priminsi vasarą

Paklaustas, ar nebijo pasirodyti pernelyg sentimentalus, jis gūžteli pečiais.

„Manau, mes per dažnai linkę slėpti savo jausmus. Droviai vengiame kalbėti apie meilę. O veltui, juk tai – gražiausias jausmas. Linkiu kiekvienam išgyventi bent vieną meilės kupiną vasarą. Juolab, kad ji čia – už lango. Karšta ir nuostabi. Tikiuosi per šiuos kelis jos mėnesius jums nutiks kai kas gražaus, ką galėsite prisiminti“, – sako dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius