2016 11 17

Naujuosius metus Šiauliai pasitiks su Džordana Butkute ir legendiniais jos hitais

Šiais metais Šiaurės Lietuvos gyventojai Naujųjų metų vakaro lauks kur kas nekantriau nei visi kiti. Būtent Šiauliuose vyks ko gero įspūdingiausias Naujųjų metų sutikimo koncertas.
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė / Nendrės Žilinskaitės nuotr.

Gruodžio 31 dieną Šiaulių arenoje vienintelį pasirodymą specialiai šiai progai surengs Džordana Butkutė, kurios publika visuomet laukia su ypatingu entuziazmu.

Tiesa, būsimas Naujametinis pasirodymas pavadinimu „Naujieji su Džordana“ išsiskirs ir savo programa – šįsyk viena populiariausių visų laikų Lietuvos dainininkių pakvies visus prisiminti legendinius hitus, kurie kiekvieno muzikos mylėtojo širdyje yra palikę savotišką prisiminimų pėdsaką.

„Sulaukusi pasiūlymo Naujametinį koncertą skirti Šiauliams ilgai nesvarsčiau. Būtent Šiaulių arenos vadovai su Elegijumi susisiekė pirmieji ir pateikė šį pasiūlymą. Pamanėme, kodėl gi ne – Šiauliuose dar nesu koncertavusi per Naujuosius metus, tad ir man tai bus nauja patirtis“, – kalbėjo D.Butkutė.

Pastaraisiais metais aukščiausio lygio koncertines programas, kuriose žiūrovai turėjo progą ne tik išgirsti naujų D.Butkutės kūrinių, bet ir išvysti įspūdingomis vizualizacijomis bei scenografija užpildytus pasirodymus, rengusi Lietuvos popscenos karalienė į didžiausias šalies arenas sukvietė daugiatūkstantines minias gerbėjų.

Išskirtiniame Naujametiniame koncerte Šiauliuose žadama sukurti ypatingą šventinę atmosferą, kurios akcentu turėtų tapti geriausi, laiko patikrinti Džordanos hitai.

„Visi puikiai žinome, kad Naujieji metai yra tokia šventė, kuomet daugelis nori tiesiog atsipalaiduoti, linksmai praleisti laiką Būtent tokią renginio koncepciją ir bandysime išlaikyti – žmonėms turi būti gera, linksma ir jauku“, – apie būsimą pasirodymą mintimis dalinosi atlikėja.

Šventinis koncertas prasidės 20 val., o visų susirinkusių žiūrovų lauks ne tik koncertinė programa, kuri neabejotinai kiekvieną išjudins iš savo vietų, bet ir malonūs naujametiniai siurprizai.

„Džiaugiamės, kad tokia atlikėja kaip Džordana sutiko per vieną didžiausių metų švenčių koncertą padovanoti šiauliečiams ir miesto svečiams, kurių šiais metais tikimės sulaukti nemažai. Šios asmenybės atskirai pristatinėti nereikia, todėl manome, kad visiems bus nesunku apsispręsti kur sutikti Naujuosius. Žiūrovai turės galimybę atsipalaiduoti, padainuoti, pašokti, o tai ir yra svarbiausia šį šventinį vakarą“, – pristatydamas Naujųjų metų koncertą kalbėjo Šiaulių arenos generalinis direktorius Gintaras Radavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius