-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 10 31

Neatlaikė Žilvino Žvagulio balsas: padėjo marčios parūpintas inhaliatorius

Žilvinas Žvagulis socialiniame tinkle pasidalinęs nuotrauka su inhaliacine kauke sulaukė nemažai klausytojų bei gerbėjų žinučių. Šiuo metu vyksta didžiulis koncertinis turas per Lietuvą „Žemaitiška Enciklopedija“.
Žilvinas Žvagulis
Žilvinas Žvagulis / Asmeninio albumo nuotr.

Tačiau Žilvinas suskubo visus nuraminti ir teigia norėjęs atskleisti, kaip atrodė pertraukos koncertų metu. Tik įsivažiavęs koncertinis turas garsiam atlikėjui metė iššūkį, kuris kainavo didžiulę vaistų dozę, ilgas tylos valandas ir atšauktą koncertą.

Prieš kelias savaites Žilvinas Žvagulis turėjo rimtą misiją Marijampolėje. Suvalkiečius atlikėjas supažindino su žemaitiška programa.

Asmeninio albumo nuotr. /Žilvinas Žvagulis su grupe
Asmeninio albumo nuotr. /Žilvinas Žvagulis su grupe

„Tai buvo taip gerai, kad balsas tiesiog neatlaikė. Kai pamačiau, kad net žiūrovams salėje skaudu manęs klausytis, tada supratau, kad situacija išties rimta. Vaistų saujos ir marčios marčios (Inetos Puzaraitės-Žvagulienės – red.) parūpintas inhaliatorius padėjo bent kiek atsistoti ant kojų. Dienomis tylėdavau, o vakare prasižiodavau koncertuose taip, kad po jų reikėjo vėl trumpos reabilitacijos“, – juokėsi Žilvinas Žvagulis.

Pasak atlikėjo, trumpa šios savaitės pertrauka tarp koncertų leis jam visiškai pagyti ir su dar didesne jėga tęsti turą, o koncertų maratono pusiaukelėje Ž.Žvagulis išduoda ir šmaikščių detalių, kurios jau spėjo nutikti koncertuose.

„Koncertuose mane lydi gyvo garso grupė, o ją sudaro 6 žmonės, tačiau viename koncerte po pertraukos scenoje stovėjo ir groti pradėjo tik 5 muzikantai. Vienas gitaristas netyčia buvo tiesiog paliktas ir užrakintas persirengimo kambaryje.

Vaikinai trūkumą pastebėjo tik pradėję groti, o bėgti nuo scenos ir ieškoti kolegos nebebuvo laiko. Situaciją taisyti suskubo garsistas, kuris pastebėjęs, kad trūksta vieno gitaristo, užlipo ant scenos ir per visų kišenes ieškojo rakto... Vaizdas turėjo būti išties neįprastas. Aš kai sakiau, kad pas mane koncerte būna linksma, tai nemelavau“, – juokėsi atlikėjas.

Atlikėjas taip pat pristato ir dar vieną kūrinį iš žemaitiško programos „Bananai“.

VIDEO: Žilvinas Žvagulis - Bananai (Nauja versija 2017)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius