-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 28

Nepaisant koronaviruso, Klaipėdoje suplanuotas „Lilo ir Innomine“ atsisveikinimo koncertas įvyks

Penktadienio vakarą Klaipėdos „Švyturio“ arenoje suplanuotas grupės „Lilas ir Innomine“ koncertas dėl Lietuvoje nustatyto pirmojo koronaviruso atvejo atšauktas nebus, skelbia organizatoriai. Kol kas neatsirado ir nė vieno besikreipusio dėl bilietų grąžinimo.
„Lilas ir Innomine“
„Lilas ir Innomine“ / Manto Repečkos nuotr.

Kalbas apie pokyčius masiniuose renginiuose paskatino taip pat penktadienio vakarą suplanuotos krepšinio rungtynės, kur Lietuva susitiks su iš Milano atskridusia komanda. Daliai žmonių pareiškus norą susigrąžinti bilietus, kilo klausimas, ar kiti didelių renginių organizatoriai suteikia galimybę žmonėms pakeisti savo nuomonę.

Vienas didesnių vasario 28-osios dienos renginių yra ir vienas iš trijų suplanuotų paskutinių grupės „Lilas ir Innomine“ koncertų. Reperiams paskelbus apie nutrauktą bendrą grupės veiklą, susidomėjimas reginiu tapo masinis.

Kaip 15min patikslino renginio organizatoriai „Damn good“, iš viso koncerte Klaipėdoje tikimasi daugiau nei 3 tūkst. žmonių.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Lilas ir Innomine“ ir G&G Sindikatas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Lilas ir Innomine“ ir G&G Sindikatas

Kaip skelbiama renginio puslapyje, pinigai už bilietus grąžinami tik neįvykus renginiui ar nukėlus renginio datą. Ar pasklidus rekomendacijoms, kad laikytis masinių susibūrimų vietose gali būti pavojinga, bus atsižvelgta į esamą situaciją, kol kas organizatoriai tiksliai atsakyti negali.

Jų teigimu, kol kas dar neatsirado nė vieno asmens, kuris kreiptųsi į organizatorius norėdamas susigrąžinti pinigus. Visgi jeigu tokių asmenų atsirastų, koncerto rengėjai tikino svarstysiantys variantą leisti grąžinti bilietus. Anot organizatorių, tikėtina, kad tokia galimybė bus suteikta.

Vis dėlto užbėgdami įvykiams už akių ir tikėdamiesi, kad nekils panika, organizatoriai pabrėžia, kad arena iš sanitarinės pusės yra pasiruošta pagal visus reikalavimus.

„Visų saugos priemonių yra imtasi. Tai dezinfekciniai skysčiai, specialus muilas ir kitos priemonės, kurias rekomenduoja Sveikatos apsaugos ministerija“, – komentavo viena renginio organizatorių.

Tiesa, nors tai tik sutapimas, tačiau penktadienį, paskelbus žinią apie pirmąjį koronaviruso atvejį, skelbimų portaluose atsirado nemažai asmenų, paskelbusių apie parduodamus bilietus. Vienas asmuo skelbime nurodė, kad koncerte nedalyvaus dėl pasikeitusių šeimos planų, kiti priežasčių, kodėl parduoda bilietus, nenurodė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius