Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 21

Nuo ežero iki drabužių spintos: naujas „8 Kambario“ kūrinys – koketiško santykio simbolis

Šiemet pandemija nesustabdė grupės „8 Kambarys” energijos bei kūrybinio potencialo. Žinomas duetas ne tik įrašė tris naujus kūrinius, bet ir pasibaigus karantinui surengė du pasirodymus skirtinguose miestuose. Šiandien atlikėjai Deividas Alejūnas-Corsalis ir Karolis Talutis-Talaz skelbia dar vieną premjerą „Rengeisi mano rūbais”.
Grupės „8 Kambarys
Grupės „8 Kambarys“ / Luko Griciaus nuotr.

„Šįkart sulaužėme savo įprastas taisykles ir dar praėjusį savaitgalį pristatėme šią naują dainą savo klausytojams vasaros koncertuose Klaipėdoje bei Kaune. Norėjosi padaryti staigmeną, kažką tokio, ko mūsų koncertuose paprastai nebūna. Taip pat norėjome pažiūrėti savo gerbėjų reakcijas. Įdomu stebėti, kaip atliekant negirdėtą dainą, jie atidžiai klausosi žodžių. Yra ir tokių, kurie paskutinį, o kartais net antrą priedainį jau dainuoja kartu su mumis. Tokios akimirkos neįkainojamos“, – mintimis dalijasi Talaz.

Oficiali kūrinio premjera įvyko šiandien socialiniuose tinkluose. Dar premjeros išvakarėse grupės „Youtube“ kanale buvo galima pastebėti dainos laukiančiųjų aktyvumą bei komentarus. Corsalis neabejoja, jog žmonės įsiminė dainą dar ir todėl, kad jos ištraukos jau buvo nuskambėjusios kitame socialiniame tinkle „Instagram“. Taip pat daina traukia ir savo istorija.

Manto Kazlavicko nuotr./Grupė „8 Kambarys“
Manto Kazlavicko nuotr./Grupė „8 Kambarys“

„Ši daina yra kaip niekad asmeniška. Tikriausiai, kiekvienas vyras yra matęs, kaip mergina užsideda jo ryškiai per didelius rūbus, juose paskęsta ir vilioja. Tai yra koketiško santykio simbolis, tad šioje dainoje mergina daro būtent tą“, – pagrindinę dainos mintį atskleidžia Corsalis.

Anot jo, visa siužetinė linija klausytoją veda per nerūpestingus santykius. Ir būtent dėl to savanaudiškumo, kuris daugiau ar mažiau yra kiekviename žmoguje, dažniausiai ir atsiranda nesusikalbėjimas bei dramos.

„Žmonės, vedami jausmų, pamiršta, koks sunkus darbas yra išlaikyti santykius ir dirbti kaip komanda. O tikroji kelionė prasideda tada, kai pasidedi savąjį „Aš“ į šalį ir imi rūpintis sau artimu žmogumi. Ir jei antroji pusė daro tą patį, savimi rūpintis tau niekada nereikės“, – įsitikinęs Corsalis.

Manto Kazlavicko nuotr./Grupės „8 Kambarys“
Manto Kazlavicko nuotr./Grupės „8 Kambarys“

Talaz pritaria, kad kartais porų santykiai primena vienas kito erzinimą ir „tampymą už virvučių“. Tačiau tuo pačiu tai yra tikri išgyvenimai bei nežinomybė, ką daryti esamoje situacijoje, supratimas, kad šie santykiai toli gražu nėra tobuli ir to pripažinimas.

„Kūrinio pavadinimą galima suprasti dvejopai. Mergina gali vilkėti vaikino marškinėlius dėl jo kvapo arba todėl, kad galvoja apie jį, norėdama parodyti judviejų ryšį. Taip pat tai gali būti metafora, apeliuojanti į tuos pačius dalykus. Tu rengiesi mano rūbais, nes jautiesi saugi su manimi ir kad ir kas benutiktų, renkiesi kelią kartu“, – sako Talaz.

Kūrinį „Rengeisi mano rūbais“ su gyvo garso grupe bus galima išgirsti rugpjūčio 29 d. Vilniaus „Vasaros terasoje“. Jau tradicija tapusiame vasaros uždarymo vakarėlyje skambės ir tokie grupės hitai, kaip „Ieškau“, „Išmokyk mane šypsotis“, „Nesibaigianti vasara“. O lapkričio 7 d. „8 Kambarys“ visus gerbėjus planuoja sukviesti į didžiausią savo solinį koncertą „Žalgirio arenoje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius