Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 15

Operos ir baleto teatre „Daddy Was A Milkman“ surengs papildomą koncertą

Atlikėjas Ignas Pociūnas, žinomas kaip „Daddy Was A Milkman“, surengs papildomą koncertą Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre. Antras iš eilės koncertas LNOBT skelbiamas dėl to, kad į pirmąjį pasirodymą publiką išpirko visus bilietus. Pirmąjį lietuviškų dainų albumą „Kai ruduo mokė mane“ pristatysiantis „Daddy Was A Milkman“ gerbėjus į mūsų šalies kultūros ir meno šventovę susitikti antrą kartą kviečia lapkričio 30-ąją dieną.
Daddy Was A Milkman pristato trečią lietuvišką dainą
Daddy Was A Milkman pristato trečią lietuvišką dainą / Organizatorių nuotr.

Bilietus į lapkričio 30 dieną Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre vyksiantį „Daddy Was A Milkman“ papildomą išskirtinį koncertą jau galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete: www.bilietai.lt

„Daddy Was A Milkman“ - „Oro per stiklą“:

VIDEO: Daddy Was A Milkman - "Oro Per Stiklą"

„Daddy Was A Milkman“ neslepia, kad surengti koncertą LNOBT, ir būtent čia pristatyti naująjį savo albumą, yra ilgai puoselėtos svajonės išsipildymas. Atlikėjas yra labai laimingas ir dėkoja visiems, kad Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre galės koncertuoti ne vieną, o du kartus iš eilės.

„Daddy Was A Milkman“ - „Nieko nebijau“:

VIDEO: Daddy Was A Milkman - "Nieko Nebijau"

„Laukia neeiliniai koncertai, nes koncertuoti LNOBT svajojau labai ilgai. Kai neliko bilietų į pirmąjį koncertą, supratome, kad privalome surengti antrąjį pasirodymą“, - sako Ignas Pociūnas. „Labai džiaugiuosi, kad galiu gerbėjus pakviesti į išskirtinius pasimatymus operos ir kitų muzikinių teatro žanrų namuose - čia gyvena kultūra ir tvyro išskirtinė aura, kurianti pakilią publikos būseną. Padarysime viską, kad tai pajaustų ir klausytojai, tuos du lapkričio vakarus būsiantys kartu“.

Praėjusią vasarą tris koncertus Trakuose, Pažaislio vienuolyne ir Palangoje jau surengęs „Daddy Was A Milkman“ LNOBT publiką kviečia į neeilinį koncertą, kuriame pristatys savo pirmąjį lietuviškų dainų albumą.

„Daddy Was A Milkman“ - „Tinginio vasara“:

VIDEO: Daddy Was A Milkman - "Tinginio Vasara"

Prieš penkerius metus debiutavęs „Daddy Was A Milkman“ greitai pelnė melomanų ir muzikos kritikų simpatijas. Geriausias to įrodymas – anšlaginiai koncertai. Pradedant 2016 m. vasarą vykusio debiutinio albumo „Daydreaming“ pristatymo koncertu ir baigiant didžiausiais karjeroje tapusiais pasirodymais Trakų pilyje, taip pat didžiausiose šalyje „Siemens“ ir „Žalgirio“ arenose. Scenos naujoką puikiai įvertino ne tik muzikos mylėtojai – „M.A.M.A.“ ceremonijoje „Daddy Was A Milkman“ pelnė „Metų proveržio“ ir „Metų elektronikos“ apdovanojimus.

2018-ieji atlikėjui buvo ypatingai sėkmingi. Jis buvo pristytas rekordiniam „M.A.M.A.“ apdovanojimų skaičiui. „Daddy Was A Milkman“ pretendavo laimėti net keturiose nominacijose – „Metų atlikėjo“, „Metų albumo“, „Metų koncertinio atlikėjo“ ir „Metų popmuzikos atlikėjo“. Ceremonijos metu Ignui Pociūnui buvo įteiktas svarbiausias titulas – „M.A.M.A.“ komisija jį išrinko „Metų atlikėju“.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./„Daddy Was a Milkman“ koncertas sudrebino „Žalgirio“ areną
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./„Daddy Was a Milkman“ koncertas sudrebino „Žalgirio“ areną

„Daddy Was A Milkman“ yra vienas iš nedaugelio mūsų šalies atlikėjų, kurie sėkmės sulaukė ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Be to, kad atlikėjo dainas dažnai transliuoja užsienio radijo stotys, „Daddy Was A Milkman“ yra bene vienintelis mūsų scenos atstovas, rengiantis anšlaginius koncertus Rygos klube „Palladium“ ir „Arena Riga“ arenoje. Atlikėją savo programose nori matyti daugelis didžiųjų mūsų regiono festivalių organizatorių. Jau kelis kartus „Daddy Was A Milkman“ grojo didžiausiame Baltijos šalių festivalyje „Positivus“. Puikiais jo pasirodymais mėgavosi didžiausio Lietuvos muzikos festivalio „Granatos Live“ publika.

Prieš trejus metus „Daddy Was A Milkman“ išleido dvigubą studijinį albumą „Intimate Us“. Lietuvoje ir Latvijoje vykusiuose koncertuose pristatytas darbas tapo puikia dovana muzikos gerbėjams. 2021-ųjų pabaigoje „Daddy Was A Milkman" išleis pirmąjį lietuviškų dainų albumą „Kai ruduo mokė mane", kurį pristatys išskirtiniame koncerte Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius