Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 20

Pasaulinė žvaigždė Edas Sheeranas su naujausiu turu atvyks į Rygą

Pasaulinė žvaigždė Edas Sheeranas paskelbė naujas 2019 m. pasaulinio koncertų datas, taip pat pasirodymus festivaliuose. Turas prasidės kiek anksčiau paskelbtais kovo mėnesio koncertais Pietų Afrikoje, į kuriuos bilietai jau dabar išpirkti, tai bus pirmasis atlikėjo pasirodymas Afrikos publikai. Dainininkas atvyksta ir arčiau Lietuvos – koncertuos Rygoje.
Edas Sheeranas
Edas Sheeranas / „Scanpix“/AP nuotr.

Koncertą Latvijos sostinėje po atviru dangumi, Lucavsala parke, britų žvaigždė surengs liepos 12-ąją, penktadienį.

2019 m. gegužę, birželį, liepą, rugpjūtį atlikėjas surengs koncertus Prancūzijoje, Portugalijoje, Ispanijoje, Italijoje, Vokietijoje, Rumunijoje, Čekijoje, Latvijoje, Rusijoje, Suomijoje, Danijoje, Vengrijoje ir Islandijoje, o galiausiai turą vainikuos keturi specialūs koncertai Vakarų Jorkšyre esančiame Lidse ir Safolke esančiame Ipsviče.

Pagrindinis bilietų pardavimas prasideda rugsėjo 27 d., 12:00 val. Lietuvos laiku.

Renginio organizatoriai ragina visus gerbėjus naudotis tik oficialiais bilietų pardavėjų puslapiais, nurodytais oficialioje atlikėjo svetainėje Edsheeran.com, jie taip pat primena, kad Viagogo.com nėra oficialus šio turo bilietų platintojas. Jei turite kokių nusiskundimų, praneškite apie tai „FanFair Alliance“ puslapyje.

Oficialūs koncertinio turo po Jungtinę Karalystę bilietų platintojai Ticketmaster.co.uk, Seetickets.com, Altickets.com, Gigantic.com, AXS.com, Myticket.co.uk ir Lunatickets.co.uk.

VIDEO: Ed Sheeran - Perfect Duet (with Beyoncé) [Official Audio]

Šiuo metu Šiaurės Amerikoje su turu „Divide“ gastroliuojantis Edas yra ne tik vienas sėkmingiausių visų laikų atlikėjų, jo koncertai yra vieni populiariausių visame pasaulyje. Šią vasarą Jungtinėje Karalystėje Edas grojo daugiau kaip 1.1 milijonui žmonių, tarp jų – keturi vakarai Londono „Wembley“ stadione. Tai didžiausias kada nors surengtas solo turas (be grupės) Jungtinėje Karalystėje.

Edas Sheeranas – 2017 m. perkamiausias atlikėjas pasaulyje (IFPI) – „Grammy“ apdovanojimą pelniusį trečiąjį studijinį albumą „÷“ („Divide“) išleido praėjusių metų kovą. Naujos kartos dainų kūrėjas Edas muzikos topuose dominuoja nuo pat albumo išleidimo. Albumas „÷“, kurio pasaulyje parduota daugiau kaip 15.5 milijonų kopijų, padovanojo mums tokius hitus kaip „Shape of You“ (trečias perkamiausias visų laikų singlas Jungtinėje Karalystėje ir klausomiausias visų laikų „Spotify“ kūrinys), „Castle on the Hill“, „Galway Girl“ ir 2017 m. Jungtinės Karalystės Kalėdų numeris 1 „Perfect“ bei vėliau pasirodęs „Happier“. Sheeranas debiutinį 10 mln. kopijų tiražu parduotą albumą „+“ („Plus“) išleido 2011 m., jame tų metų perkamiausias debiutinis kūrinys Jungtinėje Karalystėje „The A Team“. 2014-aisiais jis sugrįžo su kritikų pripažintu antruoju LP albumu „x“ („Multiply“) kartu su pasauliniu hitu „Thinking Out Loud“. „x“ užėmė #1 abiejose Altanto vandenyno pusėse, šį albumą „The Official Charts Company“ įvardijo kaip vieną perkamiausių visų laikų albumų – dabar albumas yra 90 kartų platininis, jo pasaulyje parduota daugiau kaip 16 mln. kopijų.

VIDEO: Ed Sheeran - Perfect (Official Music Video)

Edas MBE 2017m. pabaigoje apdovanotas už indėlį muzikai ir labdarai. Per savo karjerą jis laimėjo daugybę apdovanojimų, tarp jų 4 „Grammy“ apdovanojimai, 5 BRIT statulėlės, 4 „Ivor Novello“ apdovanojimai, 6 „Billboard“ apdovanojimai ir daugelis kitų.

VIDEO: Ed Sheeran - Shape of You
VIDEO: Ed Sheeran – „Lego House“
VIDEO: Ed Sheeran - Thinking Out Loud [Official Video]
VIDEO: Ed Sheeran - Perfect Symphony (with Andrea Bocelli)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius