Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 18

Petras Daunys 15min studijoje pristatė pirmą muzikinį vaizdo klipą: „Meilė be dramos – niekam neįdomi“

Jaunosios kartos atlikėjas Petras Daunys televizijos projektų žiūrovams – puikiai žinomas. Jis priešais televizijos kameras yra ir dainavęs, ir šokęs. Nesunku ir įsiminti tokį dailų vyrą rudomis akimis bei garbanotais plaukais. Šiuo metu atlikėjo karjera klostosi puikiai ir Petras šiandien nori pristatyti pirmąjį savo muzikinį vaizdo klipą.
Petras Daunys
Petras Daunys / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

– Petrai, pirmojo tavo muzikinio klipo, fanai ir visi kiti laukė labai ilgai? Ar buvo tam priežastis, kodėl reikėjo taip ilgai laukti?

– Na žinote, tiek pats kūrybinis dainų procesas, tiek ir klipų kūrimas reikalauja tikrai nemažai laiko, energijos, be abejonės kūrybinio potencialo ir žinoma finansų. Fantazijos manau turiu pakankamai, gal kartais net per daug jos būna, kas dažniausiai ir priverčia vėl ir vėl iš naujo viską pergalvoti ir ieškoti tinkmiausių ir efektyviausių sprendimų. Kodėl? Nes ta fantazija labai išpučia kainą visų darbų kas susiję su muzika, vaizdo klipais, fotosesijomis ir kt. O ne visuomet, mes, meno žmonės, galim sau leisti viską (red. juokiasi).

Interviu su Petru Dauniu 15min studijoje:

VIDEO: Debiutinį vaizdo klipą pristatantis Petras Daunys – apie darbą su mylimąja ir ateities planus

– Tavo pirmajame klipe beveik nėra tavęs. Kodėl toks užmanymas?

– Ir pats panašiai pagalvojau, kaip gi manęs paties nebus mano pirmajame klipe. Šiaip iš tikrųjų dėl to visai nesigailiu. Visai nesusijusiam su muzika projekte susipažinom su šokėju ir choreografu Edgaru Kerpė. Susibendravom. Į galvą vieną vakarą man šovė idėja, kurią pamaniau Edgaras galėtų geriausiai išpildyti. Susiskambinom, pakalbėjom, abu pajutom gerą vibe’ą, energitiką ir nusprendėm, kad reikia daryt.

Įvertinkite naują Petro Daunio dainą ir jos vaizdo klipą:

VIDEO: Petras - MAKE LOVE (2020)

– Sakai, kad meilė be dramos niekam neįdomi, o saldi meilė tik iš pasakų. Kodėl taip galvoji?

– Na visų pirma labai atsiprašau visų kurie galvoja kitaip. Čia man gal tik taip atrodo. Bet kaip man atrodo, tokios ir mano dainos. Jei kalbant rimtai, neįsivaizduoju santykių be įvairių gyvenimo prieskonių. Ir tai ne visada turi būti tik cukrus, karamelė ar marmaledas. Yra ir druska, pipirai, čili. Tai kai visa skonių paletė atsiveria, žinoma, tai nuostabu. Jei dominuoja tik kažkokia viena – kažkas negerai. Tačiau į kokią plotmę bežiūrėsi, visur gyvenime reikalingas balansas. Turi būti ir to cukraus, ir to pipiro. Tada meilė man atrodo gyva ir tikra.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gimtadienį atšventęs atlikėjas P.Daunys nebeslepia jausmų verslininkei R.Barauskaitei: „Myliu tave“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius