-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 14

„Pikaso“ narys Rokas Laureckis perdainavo populiariąją „Despacito“ – suteikė naują skambesį

Prieš keletą dienų svetainė „YouTube“ paskelbė populiariausių 2017 metų vaizdo įrašų sąrašus. Muzikos kategorijos nugalėtoja tapo Luiso Fonsi ir Daddy Yankee daina „Despacito“. Solo karjerą tęsiantis ir artimiausiu metu daug muzikinių staigmenų žadantis grupės „Pikaso“ narys Rokas Laureckis klausytojams pateikia savo „Despacito“ versiją.
Rokas Laureckis
Rokas Laureckis / Asmeninio albumo nuotr.

„Neabejotinai didžiajai daliai žmonių ši daina atsibodusi, dalis jos nenori net girdėti. Tačiau reikia pripažinti, kad „Despacito“ – vienas ryškiausių popmuzikos hitų ne tik per šiuos metus, bet ir per visą praėjusį dešimtmetį. 4,5 milijardo peržiūrų yra tikra bomba, ir nusprendžiau nusilenkti šių metų dainai karalienei.“ – pasakoja Rokas.

Nors „Despacito“ originalas – ispaniškų ritmų ir temperamento prisotintas kūrinys, Rokas Laureckis nusprendė perdainuoti jį sau artimiausia, baladės, forma. Kalbėdamas apie tai, kas buvo sudėtingiausia, atlikėjas pirštu duria tik į vieną dalyką – dainos tekstą.

„Tikriausiai dauguma mūsų galime padainuoti šios dainos priedainį, bet kai pradėjau mokytis kitas partijas, posmus, išmokti tekstą pasirodė kur kas rimtesnė užduotis. Tai pirma daina ispanų kalba mano gyvenime. Nebuvo lengva, bet ateity tikrai neatsisakau šios kalbos savo repertuare. Man tai viena gražiausių kalbų pasaulyje. Ji labai tinka išreikšti emocijas ar jausmus, kas neabejotinai yra svarbi muzikos dalis“ – apie naujus patyrimus dalijasi Rokas.

VIDEO: Solo karjerą tęsiantis „Pikaso“ narys R.Laureckis pateikia kitokią dainos „Despacito“ versiją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius