-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 03 14

Po atšauktų pasirodymų – tiesioginė Jurgos koncerto transliacija iš tuščios Šv. Kotrynos bažnyčios

Dėl koronaviruso prevencijos Lietuvoje atšaukus visus renginius, Jurga muzikos gerbėjams dovanos tiesioginę savo koncerto transliaciją. Specialus koncertas „Nebijok“, simboliškai pavadintas pagal vieną žymiausių dainininkės hitų, įvyks šį sekmadienį, kovo 15 dieną, 19 valandą, visiškai tuščioje Šv. Kotrynos bažnyčioje ir bus nemokamai transliuojamas internetu. Koncertą tiesiogiai transliuos ir 15min.
Jurga Šeduikytė
Jurga Šeduikytė / Ryčio Šeškaičio nuotr.

„Koncertas „Nebijok“ yra palaikymas ir pozityvumo perdavimas visiems Bro ir Se – tiek muzikantams, tiek klausytojams, kurie dabar yra šiek tiek ar net labai išsigandę dėl šios situacijos ir, svarbiausia, mūsų visų sveikatos“, – koncerto idėją pristato Jurga. „Mes su grupe labai pasistengsime paskleisti ramybę ir pačias šviesiausias emocijas visiems, kas mūsų koncertą stebės savo namuose.“

Anot Jurgos, koncertas organizuojamas visiškai nemokamai, bendraminčiams išreiškus palaikymą šiai pozityviai idėjai. Pasirodymą organizuoja muzikos agentūra M.P.3, patalpas jam dovanoja Šv. Kotrynos bažnyčia.

Koncertą stebėkite nuo 19 val. žemiau:

Visą reikalingą įrangą koncertui neatlygintinai suteikia garso inžinierius Jurgis Stasikėlis ir „Šviesiai garsiai“, o jį filmuoja ir transliaciją užtikrina „Dazzle MEDIA“. Laikantis koronaviruso prevencijos rekomendacijų, klausytojai į koncertą patekti negalės.

Mintis surengti koncertą be žiūrovų kilo perkėlus artimiausius Jurgos „Pavasario turo“ pasirodymus. Reaguojant į vyriausybės sprendimą, kovo 20 dieną Palangoje, muzikos klube „Vandenis“ turėjęs įvykti koncertas perkeltas į gegužės 30 dieną, o kovo 28 dienos koncertas Vilniuje, pramogų salėje „Vakaris“ – į spalio 22 dieną.

Taip pat į kitą datą, kuri bus pranešta vėliau, planuojama perkelti ir šiandien Druskininkuose, muzikos klube „Kolonada“ turėjusį įvykti koncertą.

Ugnės Ūsaitės nuotr./Jurga Šeduikytė
Ugnės Ūsaitės nuotr./Jurga Šeduikytė

Sekmadienio transliacijos metu Jurga atskleis kelias naujas dainas iš būsimo, šį pavasarį pasirodysiančio savo albumo. Pasirodyme skambės naujausios jos dainos „Kelionė laiku“ ir „Švyturiai“ bei vienas dar niekur negirdėtas kūrinys. Į programą Jurga įtrauks pačias gražiausias, šviesos ir džiaugsmo dainas, tarp kurių „Nebijok“, „Aukso pieva“, „Dance“ ir kiti gerbėjų pamilti kūriniai.

Jurgos ir jos grupės koncertas „Nebijok“ bus transliuojamas tiesiogiai internetu šį sekmadienį, kovo 15 dieną, nuo 19 valandos. Tiesioginės transliacijos nuoroda bus atsiųsta sekmadienį. Šia nuoroda, kuri sekmadienį taip pat atsiras dainininkės paskyroje „Facebook“ tinkle, kviečiama dalintis ir retransliuoti.

Koncertą tiesiogiai transliuos ir 15min.

Jurga | Nebijok (gyvai):

VIDEO: Jurga | Nebijok (live)

Jurga | Kelionė laiku (oficialus vaizdo įrašas)

VIDEO: Jurga | Kelionė laiku (official video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius