Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 09

Beveik po trejų metų muzikinės tylos Neringa Šiaudikytė dalijasi nauju kūriniu

Dainininkė Neringa Šiaudikytė beveik po trejų metų pertraukos muzikoje dalijasi nauja daina ir ją papildančiu vaizdo klipu, nufilmuotu Los Andžele. Per karantiną atlikėja net svarstė pakeisti profesiją, tačiau vis dėlto džiaugiasi, kad to daryti nereikėjo ir ji gali vėl grįžti prie muzikos. „Labai įdomu, ar jums patiks, ar įsidėsite dainą į savo grojaraščius, ar jums tiks šis mano naujas vėjas muzikoje“, – svarsto N.Šiaudikytė.

„Po 3 metų muzikinės tylos su džiaugsmu noriu pristatyti savo pirmąjį kūrinį ECHO. Jeigu atvirai, šis kūrinys gimė po mano pirmos viešnagės Los Andžele, kai dar nenutuokiau, kaip mano ateitis susiklostys ir kad kažkada gyvensiu šiame didžiuliame mieste, kuris turi tikrai daug ką pasiūlyti, bet kartu iš tavęs gali paimti viską, net ir paskutinius lašus belikusių vilčių siekti savo svajonės“, – pasakojo Neringa.

Šis kūrinys, anot jos, buvo labai ilgai tobulinamas, keičiamas.

„Nuo pirmų demo versijų jaučiau, kad tai mano stilius, mano ateities vizija, kaip noriu skambėti savo klausytojams. Daina apie mūsų vidinius demonus, kurie mus persekioja ir kartais neleidžia būti, ten kur mums reikia“, – neslėpė atlikėja.

Asmeninio archyvo nuotr./Neringa Šiaudikytė
Asmeninio archyvo nuotr./Neringa Šiaudikytė

Echo – tai aidas ir jos vidinis balsas, mano mintys, kurios ją persekioja.

„Juk mes visi su savimi kalbamės, dažnai gyvename prisiminimais, nuo kurių kartais bėgame arba laikomės įsikabinę. Dainoje bėgu nuo visko, ko man nebereikia. Noriu viską pradėti iš naujo. Iš naujo įsimylėti, versti naują gyvenimo lapą ir iš naujo užkariauti pasaulį“, – šypsojosi dainininkė.

Gyvenimas, pasak N.Šiaudikytės, negali būti monotoniškas. „Išgyvenimai, pamokos, nuklydimai reikalingi tam, kad nukristume, įvertintume ir atsitiestume su trenksmu. Taip šiandien ir jaučiuosi, tarsi atsitiesusi ir sugrįžusi su trenksmu“, – teigė ji.

Žiūrėkite pokalbį ir išgirskite dainą:

VIDEO: Po beveik trejų metų muzikinės tylos Neringa Šiaudikytė dalijasi nauju kūriniu
VIDEO: Neringa Siaudikyte - Echo ( Official music video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius