Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 24

Projekte „Du balsai – viena širdis“ paaiškėjo poros, keliaujančios į pusfinalį

Projekte „Du balai – viena širdis“ krito dar vienas duetas – Nerijus ir Milda Sadauskai, kurie praėjusį kartą pelnė daugiausia simpatijų. Vis dėlto į pusfinalį keliauja ne penkios, bet šešios poros, nes į projektą grįžo Gediminas ir Inga Jepšai.
„Du balsai – viena širdis“
„Du balsai – viena širdis“ / J.Auškelio/LRT nuotr.

Šeštadienio vakarą geriausiai pasirodė ir laidos pabaigoje savo dainą kartojo Simona Nainė ir Kipras. Pusfinalyje taip pat į sceną žengs Gražina Kriščiūnienė ir Reda Venediktova, Aurelija Meškauskienė su sūnumi Rapolu Kęstučiu Meškausku, Ruslanas Kirilkinas ir Julija Gurecka Fjodorova, Aurelija Čižauskaitė ir Gabrielė Butkaliuk. Prie jų prisijungia į pusfinalį grąžinti G. ir I.Jepšai. Su šeimų duetais atsisveikino N. ir M.Sadauskai.

Projekto „Du balsai – viena širdis“ žiūrovai sulaukė dar daugiau muzikos. Šįkart duetai pasirodė grupėmis, taip galėdami sau uždirbti papildomus 30 balų. Juos gavo S. Nainė ir Kipras bei R. Kirilkinas ir J. Gurecka Fjodorova.

Taip pat galioja ir įprasta taškų skirstymo sistema. Dalyviams balus skiria žiūrovai, o laidos pabaigoje lemiamus taškus išdalina ir komisijos nariai. Dovilė Filmanavičiūtė, Mantas Stonkus ir Katažina Zvonkuvienė skiria po 10, 20 bei 30 balų tiems duetams, kurie labiausiai juos sužavėjo ir yra verti likti projekte.

Gruodžio 1-ąją 21 val. per LRT TELEVIZIJĄ duetai varžysis dėl galimybės patekti į finalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius