Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 22

R.Semeniukas ir A.Belkinas susuko naują vaizdo klipą: ruduo – tinkamiausias laikas bliuzui

Gerai žinomas roko gitaristas, grupės „Žalvarinis“ įkūrėjas – Robertas Semeniukas ir bliuzo atlikėjas, grupės „Road Band“ lyderis – Aleksandras Belkinas pristato naują vaizdo klipą dainai „Brownsville Blues“, kuriame nusifilmavo bliuzo šokėjai.
Dainos „Brownsville Blues“ filmavimo akimirka
Dainos „Brownsville Blues“ filmavimo akimirka / Justino Šeiboko nuotr.
Temos: 2 Ruduo Premjera

Ruduo, ilgėjantys vakarai ir bliuzo muzika tikrai gerai dera tarpusavyje.„Brownsville Blues“ kompozicija, atliekama Roberto Semeniuko ir Aleksandro Belkino įgavo naujo skambesio, praturtinto akustinės ir slaid gitaros variacijų.

Po vasaros linksmybių ir išsibarstymo, ruduo pats tinkamiausias laikas bliuzui – laikas glaudesniam ir artimesniam ryšiui vieniems su kitais. Muzikantai kviečia klausytojus jaukiai apsikabinti, pašokti pagal svinguojantį ritmą.

Justino Šeiboko nuotr./Dainos „Brownsville Blues“ filmavimo akimirka
Justino Šeiboko nuotr./Dainos „Brownsville Blues“ filmavimo akimirka

„Tiek bliuzo muzikos, tiek bliuzo šokių pamatas yra grynos, nesuvaidintos emocijos. Mums, šokėjams, visada smagiau šokti pagal gyvą muziką, nes kiekvienas gyvai atliekamas kūrinys atspindi atlikėjų emocijas būtent tuo momentu, ir taip gaunamas tikras bliuzas. Aleksandras ir Robertas ne vieną kartą grojo mūsų renginiuose, o jų muzikoje labiausiai žavi tai, kad tai yra grynas, nenušlifuotas, tikras „nuogas“ bliuzas, kuriame nėra jokių papildomų instrumentų ar pagražinimų.

Vaizdo klipą galite peržiūrėti čia:

VIDEO: Robertas Semeniukas & Aleksandr Belkin I Brownsville Blues

Visą atmosferą kuria gitaros, armonikėlė, vokalas – puiki kombinacija, norint išreikšti savo bliuzą. Šokti pagal Aleksandro ir Roberto atliekamą muziką yra tikras malonumas, o ir jie, kaip muzikantai, vis geriau supranta, kaip muziką girdi ir ko joje ieško šokėjai, ir į tai atsižvelgia grodami mums.“ – įspūdžiais dalinosi šokėjas Dmitrij Ivanov.

„Idėja susukti būtent tokį vaizdo klipą mums gimė natūraliai. Mes su Aleksandru ne kartą buvome groję bliuzo šokėjų vakarėliuose. Vakarėlių metu tvyro draugiška atmosfera, paprastumas, daug šypsenų ir puiki energija. Norėjosi visa tai sujungti į bendrą visumą ir pamėginti įgyvendinti vaizdo pagalba.

Pamanėme, jog visai gerai būtų perteikti prohibicijos laikų nuotaikas slaptuose ir žavinguose to laikmečio JAV klubuose, kur viskas skendi dūmuose ir prieblandoje žmonės šoka pagal gyvai atliekamą bliuzo ar džiazo muziką. Idėjas įgyvendinti ir sumontuoti vaizdo klipą mums padėjo geras bičiulis, kino operatorius – Mykolas Alekna, kuris atsivežė profesionalią kino kamerą ir įamžino bliuzo dueto ir šokėjų judesius. Judančios poros puikiai įsijautė į dainos nuotaiką, ir tą nuotaiką fantastiškai perteikė per šokio judesius – vaizdas atrodė tarsi iš sulėtinto kino!“ – prisiminė Robertas Semeniukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius