Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 31

Reperis Ironvytas pristato naują vaizdo klipą „Kova su savimi“

Prieš pat pirmąją rudens dieną reperis Ironvytas savo gerbėjus pradžiugino nauju, kupinu motyvacijos sportui vaizdo klipu – „Kova su savimi“, kuriame galima pamatyti vienus pajėgiausių šalies štangos spaudikų.
Ironvytas
Ironvytas / Stopkadro nuotr.

Kūrinys „Kova su savimi“ buvo rašytas išskirtinai IRONVYTAS BENCH PRESS 2020 štangos spaudimo varžyboms, kurios vyko pernai metų rudenį. Jų metu ir buvo nufilmuota dalis vaizdo klipo.

„Kodėl mes jį užbaigėme tik dabar? Tiesiog laukėme rudenio. Daugeliui sportuojančių ruduo yra kaip atskaitos taškas išsikelti sau naujus tikslus ir užsidaryti į sporto sales iki ateinančios vasaros, – dėstė reperis. – Tuo labiau, kad šis karantinas daugeliui numušė ūpą siekti aukščiausių rezultatų, nes daugelis varžybų tiesiog neįvyksta.“

Vaizdo klipą galite pamatyti čia:

VIDEO: Ironvytas - kova su savimi | IRONVYTAS BENCH PRESS (Vaizdo klipas 2021)

Vaizdo klipo premjerai Ironvytas pasirinko ir dėl artėjančių jau šeštųjų savo vardo varžybų.

„Rugsėjo 5 dieną, Vilniuje, Lukiškių aikštėje įvyks jau šeštosios mano vardo štangos spaudimo varžybos, kuriose varžysis vieni stipriausių šalies štangos spaudėjų.

Taigi šiuo video klipu norėjau dalyvius sumotyvuoti, kad lauktų sekmadienio kaip šventės, o žiūrovams priminti, kad geriausios sezono štangos spaudimo varžybos įvyks jau netrukus ir, kad jokiu būdu nepraleistų tokio reginio“, – kalbėjo Ironvytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius