-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 07 31

Roko trijulės „Monkey Tank“ fotosesija – spalvų žaismas pataisos namuose

Alternatyvaus roko trijulė iš Vilniaus „Monkey Tank“ pristato vasarišką ir spalvingą fotosesiją, kuri buvo padaryta apleistoje Vilniaus antrųjų pataisos namų gamybinėje bazėje.
„Monkey Tank“
„Monkey Tank“ / „Bang Bang Photography“ nuotr.

Pavasarį debiutinį albumą „Sugar, Spice & Everything Nice“ išleidusi bei surengusi koncertinį turą po didžiausius Lietuvos miestus, grupė visą vasarą skyrė naujų dainų kūrimui, akustinės programos ruošimui bei naujų idėjų vystymui, tarp kurių buvo ir naujosios fotosesijos planai.

Kaip teigia „Monkey Tank“ būgnininkas Vytautas Petkus, ši fotosesijos idėja brendo jau nuo žiemos: „Dar prieš naujuosius metus mąstėme apie naujas grupės nuotraukas. Planavome spalvingą ir dinamišką naują grupės fotosesiją, kardinaliai kitokią nei pirmoji, kuri buvo minimalistinė, juodai balta. Be galo džiaugiamės, kad rezultatas pranoko lūkesčius.“

Anot grupės vokalisto Manto Imbraso: „Sunkiausia buvo sugalvoti, kaip gauti norimą spalvotą bei šmaikštų galutinį rezultatą, tačiau prisiminėme tradicinę indų šventę Holi, kurioje daugybė žmonių taškosi bei pilstosi spalvotu vandeniu bei mėtosi dažytais miltais.  Šie vaizdiniai mūsų vizijai iš karto suteikė formą.“

„Bang Bang Photography“ nuotr./„Monkey Tank“
„Bang Bang Photography“ nuotr./„Monkey Tank“

„Visam pasiruošimui: miltų bei vandens dažymui, spalvotų kreidelių tarkavimui penkiese sugaišome visą dieną, o pačą fotosesiją įgyvendinome vos per porą valandų, nes norimi kadrai jau buvo gimę mūsų galvose“, –  pasakojo Mantas Imbrasas.

Pasirinkta vieta, jau nuo 2006 metų nebeveikianti antrųjų Vilniaus pataisos namų gamybinė bazė, buvo taip pat neatsitiktinė: „Kokioje dar aplinkoje gali labiau pajusti spalvingus kontrastus negu apleistoje gamykloje, kurioje kaliniai priverstinai gamindavo batus, baldus bei dirbdavo kitus darbus. Nors, galėtum sakyti, kad nuotraukos darytos prie paprasčiausių plytinių sienų, tačiau žinant tų sienų istoriją, atsiranda daugiau emocinio jaudulio, o spalvos tampa dar ryškesnės“, – sakė Vytautas Petkus.

Ketvirtadienį bus galima nemokamai pamatyti „Monkey Tank“ „Vasaros terasoje“, Vilniaus mokytojų namų kiemelyje bei rytoj, kai atidarys festivalio „Granatos Live“ muzikinę programą.

„Bang Bang Photography“ nuotr./„Monkey Tank“
„Bang Bang Photography“ nuotr./„Monkey Tank“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius