Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 29

Šią savaitę „Muzikos salė | ekrane“ svečiuose – Otreya

Muzikinėje pokalbių laidoje „Muzikos salė | ekrane“ šią savaitę svečiavosi atlikėja ir dainų autorė Otreya.

Laidoje Loranas Vaitkus atlikėją kalbino apie ankstyvą muzikinę veiklą projekte Ugnė Smile, pseudonimo keitimo priežastis, visuomet gyvą meilę gitarinei muzikai, lemtingą susitikimą su Alekna ir daug ką pakeitusio kūrinio „Tu esi noriu“ įrašus. Pokalbio metu Otreya pasakojo apie kūrybinį procesą, sunkumus ir malonumą rašant dainas bei niekaip nepasiekiamą norą įrašyti albumą.

Atskleidė savo vaizdo klipų užkulisius, kuriuos visuomet pati kuria su artima komanda. Kiekvienoje laidoje svečias gyvai atlieka ištrauką iš vienos savo dainų. Otreya žiūrovus nudžiugino atlikdama kūrinį „Leisk pasilikt“. Mėgstamų dainų rubrikoje išsiaiškinome kokios lietuviškos muzikos klausosi atlikėja ir kaip ji išmano lietuvišką muziką. Loranas Vaitkus uždavė tris klausimus į kuriuos reikėjo atsakyti kuo greičiau ir teisingiau.

Muzikos eksperto rubrikoje – muzikos apžvalgininkas Dominykas Balaišis papasakojo grupės „Requiem“ istoriją bei kaip sekėsi paruošti laidą apie jų garsiausią dainą „Aš nupirksiu tau namą“.

Naujas „Muzikos salė | ekrane“ laidas tiesiogiai žiūrėkite kiekvieną ketvirtadienį 20 val., 15min portale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius