Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 07

Simbolišku tapusį vaizdo klipą išleidusios „Man-go“ narės kviečia dalintis meilės virusu: įvertinkite

Trečiadienį, balandžio 7-ąją, 11 val. ryto visuose socialinių tinklų platformose pristatyta grupės „Man-go“ naujojo vaizdo klipo premjera. Su kūriniu „Reikėjo tiek nedaug“ grupės narės kviečia dalintis kuo plačiau meilės virusu. Simboliška: šis vaizdo įrašas yra 200-asis „Man-go“ istorijoje, įkeltas į socialinę platformą „YouTube“.
„Man-go“
„Man-go“ / Gyčio Tubino nuotr.

„Pastarųjų metų įvykiai pakeitė visą pasaulį ir kiekvieną iš mūsų. Išmokome gyventi kitaip, prisitaikėme prie aplinkybių, tačiau kiekvieną pavasarį mintimis bei kūnais vilnijančios jausmų bangos nesustabdomos! Emocijoms ir pojūčiams neuždėsi apsauginės kaukės, neapribosi judėjimo laisvės kontrolės postais.

Šiame vaizdo klipe norėjome atspindėti meilę kaip grėsmės nekeliantį virusą, kaip gyvenimo ratą sukančią jėgą, kurią išgyvename kiekvienas. Galbūt, kinta tik jos forma, gylis – jausmas artimiesiems, draugiška meilė, aistringa ir brandi turi savitą atspalvį“, – įsitikinusios grupės merginos.

Žiūrėkite:

VIDEO: MAN-GO - Reikėjo tiek nedaug (Official video 2021)

„Man-go“ neabejoja, kad visas kliūtis, sunkumus ir ilgai tvyrantį nesaugumo jausmą galima įveikti: „Reikia tiek nedaug: meilės, tikėjimo ir vilties. Tegul meilės virusas plinta greičiau už visas kitas infekcijas. Įsileiskime tą jausmą į savo širdis! Linkime, kad nuo šiol sąvoka „virusas“ prarastų grėsmės ir nerimo sinonimo reikšmę. Visiems šiltų orų, romantiškų minčių ir skraidančių drugelių!”

Iki visuotino karantino pradžios 2020-ųjų kovą, „Man-go“ surengė 20-mečio koncertų turą per Lietuvą, pristatė milijoninių peržiūrų socialiniame tinkle „Youtube“ sulaukusias dainas „Tikėti meile“ ir „Nuramink“. Prieš 10 mėnesių pristatytas vaizdo klipas dainai „Sugrįžk prašau“ surinko beveik tris milijonus peržiūrų.

2020 m. vasarį grupė pristatė dar vieną kūrinį „Meilė be atsako“ ir įgyvendino gerbėjams duotą pažadą – prieš metus kalendorinis pavasaris pasitiktas su pirmuoju skaitmeninio formato albumu „2020“, tapusiu tryliktuoju per visą grupės istoriją.

Į albumą „2020“ pateko „Man-go“ kūriniai, žymintys paskutinių ketverių metų grupės veiklos etapą. Įžengimą į trečiąjį sėkmingo gyvavimo dešimtmetį lietuviškos muzikos scenoje vainikavo neblėstantis gerbėjų dėmesys: vien tik socialinio tinklo „Youtube“ platformoje į naujausią albumą sudėtos dainos perklausytos daugiau kaip 21 milijoną kartų.

Suplanuotus praėjusiais metais koncertus teko kelis kartus perkelti dėl atnaujintų karantino ribojimų, tačiau grupės narės nekantriai laukia sugrįžimo į sceną ir gyvų susitikimų su gerbėjais, kai tik aplinkybės leis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius