2016 11 08

Su mergina išsiskyręs „Mad Money“ pristato naują dainos „Duok man“ vaizdo klipą

Vos prieš tris savaites pristatytas grupės „Mad Money“ vaizdo klipas „Duok man“ jau spėjo surinkti daugiau nei pusę milijono peržiūrų. Kūrinys sukėlė tikrą komentarų audrą, juk čia klausytojams teko išvysti ypač pikantišką grupės narių gyvenimo pusę.
„Mad Money“
„Mad Money“ / Manto Repečkos nuotr.

Tačiau tai dar ne viskas, erotiškas vaizdo įrašo turinys keliasi į sceną. Šį penktadienį, lapkričio 11 dieną, Kauno menų svetainėje „Largo“ grupė pristatys naujausią mini albumą „Nuoga(s)“.

„Šio rinkinio pavadinimas kalba ne tik apie fizinį nuogumą, bet ir dvasinį. Albume aiškiai atsispindės abi reikšmės, jas ir norime perteikti gerbėjams ne tik garsu, bet ir vizualiai. Pristatymas turi būti šiltas, jaukus, bet kartu ir emociškai stiprus. Atėjęs į šią erdvę jauties kaip namie, nors ji ir ganėtinai didelė, todėl manome, kad tai tinkamiausia vieta šio mini albumo pristatymui Kaune“, – sako grupės vadybininkė Vaida Viršutytė.

Nors „Mad Money“ iš viso išleido jau tris albumus, dar nė vienas jų nebuvo pristatytas koncertu. Gruodį prekyboje pasirodysiantis „Nuoga(s)“ – pirmasis dainų rinkinys, kuriam grupė pagaliau nutarė surengti pristatymo koncertą.

VIDEO: Mad Money - Duok man (Video 2016)

Pirmasis įvyko Vilniuje, menų fabrike „Loftas“ renginyje „Back to the roots“. Grupės lyderis Gediminas Melnikas sako, kad šį pasirodymą prisimins dar ilgai.

„Kitą rytą skaudėjo didžiąją dalį kūno. Be to, pasitempiau raiščius, tad kelias dienas nevaikščiojau. Kaip ir kiekvieną kartą publikai atsidavėme maksimaliai. Mes nesame ta grupė, kuri gali ramiai pastovėti ant scenos. Man, kaip atlikėjui, svarbu vienas kito jutimas, palaikymas grupėje, profesionalumas, teigiamos emocijos. Mus dar labiau užveda žmonės, kuriems mūsų kūryba nuoširdžiai patinka. Nuostabus jausmas. Tokiomis akimirkomis supranti, kad negali nuleisti rankų ir privalai judėti pirmyn“, – sako reperis.

G. Melnikas prasitaria, kad šie metai jam ypatingi. Sausio mėnesį grupė „Mad Money“, kurią dabar sudaro trys nariai – Gediminas, Kristijus ir Ignas – išleido albumą „Baltas Warnas“. Nepraėjus nė metams, atlikėjai ruošiasi išleisti dar vieną, 6 kūrinių EP (mini albumą).

Taip pat „Mad Money“ gali pasigirti kur kas didesniu koncertų skaičiumi, žaibiškai kylančiomis naujausių kūrinių peržiūromis ir augančiu gerbėjų kiekiu.

Gyvenimo pokyčiai

„Kadangi vasarą išsiskyriau su savo antra puse, dabar turiu daug daugiau laisvo laiko kūrybai. Tiesą sakant, didžioji mano dienos dalis skirta muzikai: repeticijos su gyva grupe, įrašai studijoje, improvizacijos, eksperimentai, tekstų rašymas. Nebūna dienos, kad nekurčiau. Džiaugiuosi, kad turiu galimybę kartu su man svarbiais žmonėmis daryti tai, kas man pačiam yra be galo reikalinga“, – nuoširdumu paperka atlikėjas.

Atsidavimas koncertiniam pasiruošimui – ne šiaip sau. „Mad Money“ žada surengti ypatingą šou su gyvo garso grupe ir atskleidžia ypač pikantišką detalę – susirinkusieji galės iš arčiau pamatyti vaizdo klipe „Duok man“ dėmesį patraukusį virvių rišimo procesą. Čia sužibėjusi Austėja apšildys grupę prieš pat koncertą

Po lapkričio 11-ąją įvyksiančio albumo pristatymo Kaune grupės laukia kelionė į Londoną. Čia jie pasirodys gruodį. Metų pabaigoje taip pat bus išleistas „Mad Money“ minimalus albumas „Nuoga(s)“. Tačiau grupė įspėja, kad egzempliorių kiekis bus labai ribotas.

Mantas Repečka fotoč/„Mad Money“
Mantas Repečka fotoč/„Mad Money“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius