Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 29

Sugrįžimui į viešumą danų atlikėja MØ pasitelkė įspūdingą užnugarį

Pop muzikos žvaigždė iš Danijos, stilingoji MØ sugrįžta su trenksmu. Prie jos naujausio singlo „Live to Survive“ dirbo patyrę prodiuseriai, padėję ant pjedestalo užlipti tokioms dainininkėms kaip Dua Lipa, Ellie Goulding, Robyn, Katy Perry. Tai yra pirmasis MØ kūrinys po kritikų išliaupsinto albumo „Forever Neverland“ 2018 m.
 MØ
/ Asmeninio archyvo nuotr.

Danė MØ į pagalbą savo ilgai lauktam sugrįžimui pasikvietė šiuo metu itin geidžiamą prodiuserį SG Lewisą, kuris dirbo su Dua Lipa ir Robyn, bei Caroline Ailin, kuri irgi prisidėjo prie Dua Lipa sėkmės, taip pat Katy Perry ir Ellie Goulding muzikinės karjeros. Kai susitinka toks trejetas – rezultatas negali būti nuviliantis. Ir išties šiai trijulei pavyko sukurti euforinį hitą.

VIDEO: MØ - Live to Survive (Official Video)

Singlo „Live to Survive“ vaizdo klipas buvo filmuojamas viename mažame Anglijos miestelyje. Vaizdo klipe vaidina pati dainininkė. Ji sukūrė Ofelijos personažą, kuri klausytojus ir pažindina su būsimo MØ albumo koncepcija: asmenybės atgimimas, virsmas, savęs priėmimas ir stiprybė.

„Daina yra apie savęs ištraukimą iš mėšlo ir grįžimą į save, tik dar stipresniu. Taip pat tai yra daina apie atleidimą – sau už savo padarytas klaidas. Juk gyvenime bent keletą kartų nutinka situacijos, kai privalai ir vėl užsiropšti atgal ant savo žirgo“, – sugrįžimo dainos mintį išdėstė pati MØ.

Asmeninio archyvo nuotr./ MØ
Asmeninio archyvo nuotr./ MØ

Šį danų kilmės dainininkė išpopuliarėjo vos išleidusi debiutinį albumą „No Mythologies to Follow“ 2014 m. O tie, kas dar nežinojo MØ, singlas „Lean On“ šią klaidą ištaisė. Su Major Lazer ir DJ Snake įrašytas superhitas tapo visų laikų daugiausiai kartų grotą daina „Spotify“ platformoje (tik Drake‘ui pavyko pagerinti šį rezultatą). Šiuo metu „Lean On“ turi daugiau nei 3 mlrd. perklausų internete.

MØ sugrįžimo singlas „Live to Survive“ – tai įrodymas, kad šildytis praeities spinduliuose jai neįdomu. Su nauja daina ji tvirtai nustatė toną ir savo naujai muzikinei erai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius