Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 28

„The Roop“ ir toliau džiugina gerbėjus: po triumfo Vokietijoje pateko į MTV ir skelbia koncertus

Grupė „The Roop“ toliau drąsiai žengia tarptautiniu muzikos keliu. Lietuviai trumfavo daugelio šalių surengtuose vietiniuose „Eurovizijos“ konkursuose. 1-ąją vietą „The Roop“ pelnė ir specialiame Vokietijos „Eurovizijos“ renginyje Hamburgo Elbės filharmonijoje: tiesioginiame ARD televizijos eteryje jie atliko savo dainą „On Fire“ 5 milijonams žiūrovų ir sulaukė beveik 300 tūkstančių palaikymo balsų.
„The Roop“
„The Roop“ / Asmeninio albumo nuotr.

„Buvome maloniai nustebinti, kai po televizijos transliacijos Vokietijoje, jau kitą dieną, mus žmonės atpažindavo Hamburgo gatvėse ir prašydavo nusifotografuoti. Turbūt pirmą kartą nutiko taip, kad kirtę Lietuvos sieną, viešėdami kitoje didelėje šalyje, buvome laikomi ne tik turistais, bet ir artistais. Ši kelionė ir nugalėtojų titulas atvėrė didesnių galimybių duris“, – džiaugėsi grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius.

Asmeninio albumo nuotr./„The Roop“
Asmeninio albumo nuotr./„The Roop“

O džiaugtis tikrai yra kuo: jau kitą savaitę Vokietijoje, Austrijoje ir Šveicarijoje matomas muzikos kanalo MTV padalinys pradės rodyti „The Roop“ hito „On Fire“ vaizdo klipą. Pranešama, kad patvirtintame televizijos grojaraštyje daina kiekvieną savaitę suksis 25 kartus.

VIDEO: THE ROOP - On Fire (Eurovision 2020)

Atėjo metas šiuos laimėjimus atšvęsti su gerbėjais Lietuvoje. Birželio 3 dieną rengiami net 2 „The Roop“ koncertai Vilniaus Mokytojų namų kiemo „Vasaros terasoje“, rašoma grupės išplatintame pranešime spaudai.

„Tai bus mūsų pirmieji koncertai su gyva publika šiais metais. Pagaliau galėsime vieni su kitais susitikti, dainuoti ir kartu sušokti „On Fire“ šokį. Vietų skaičius „Vasaros terasoje“ bus itin ribotas, nes norime išlaikyti saugius atstumus tarp žmonių dar vis besitęsiančiame karantino laikotarpyje“, – sakė „The Roop“ gitaristas Mantas Banišauskas.

Tiek emociškai, tiek muzikaliai stipriuose grupės gyvo garso koncertuose nuskambės ir ankstesnis sėkmingas „eurovizinis“ šūvis „Yes, I do“, ir romantiškasis kūrinis „Ufo“, ir daugelis kitų dainų iš „The Roop“ albumų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius