Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 13

Trankus „Go_A“ pasirodymas pritraukė minią: atlikėja nuo scenos lipo glėbesčiuotis

Antradienio vakarą Vingio parke buvo užkurtas tikras ukrainietiškas vakarėlis – minia vilniečių „Eurovizijos“ žvaigždes „Go_A“ sutiko didžiulėmis ovacijomis, o ant scenos visą širdį atidavę atlikėjai neslėpė susijaudinimo.
"Go_A" koncerto akimirka
„Go_A“ koncerto akimirka / 15min nuotr.

Ukrainiečių žvaigždės „Go_A“ antradienio vakarą į Vingio parką, VU Botanikos sodą, pritraukė didžiulę minią žmonių. Čia įvyko pirmasis grupės pasirodymas užsienio šalyje po didžiojo „Eurovizijos“ konkurso.

„Vilnius ORE“ festivalio koncerte „Go_A“ dar kartą įrodė, kad „Euroviziją“ užbūrusi daina „Shum“ – ne vienintelis jų hitas. Publiką žavėjo elektronikos, technomuzikos garsai, persipynę su ukrainietišku folkloru.

Nors grupės solistei bendrauti angliškai sekėsi gana sudėtingai, o jau renginio pradžioje išaiškėjo, kad didelė dalis žiūrovų rusų kalbos nesupranta, Kateryna Pavlenko noriai komunikavo su gerbėjais ir angliškai, juos kalbino, o sulaukusi ovacijų neslėpė susijaudinimo.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Vienu metu Kateryna netgi išdrįso nulipti nuo scenos ir apsikabinti savo gerbėjus, tačiau, matyt, supratusi, kad išsivaduoti iš ją staigiai užklupusių grupės gerbėjų gali būti ne taip paprasta, netrukus sugrįžo atgal. Kai kurie gerbėjai tokį atlikėjos sprendimą priėmė ypač jautriai, puolė į ašaras.

Didžiausių ovacijų ir šauksmų sulaukė eurovizinis „Go_A“ hitas „Shum“ – dar prieš grupei pradedant jį atlikti, susirinkę gerbėjai patys pradėjo dainuoti kūrinio priedainį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius