Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 19

Trečiadienį – pirmas gyvos muzikos koncertas Vilniuje po daugiau nei dviejų mėnesių pertraukos

Koncertą ant „Ozo“ daugiaaukštės aikštelės stogo trečiadienį surengsiantys „Colours of Bubbles“ nesitikėjo, kad bus pirmieji, su kuriais gyva muzika sugrįš į Vilnių. Rokerių iš Šiaulių pasirodymas ant scenos gegužės 20 dieną bus ne tik pirmasis muzikantų drive-in koncertas, bet ir apskritai pats pirmas koncertas sostinėje nuo karantino paskelbimo pradžios.
„Colours of Bubbles“
„Colours of Bubbles“ / Monikos Penkutės nuotr.

Trečiadienį įvyksiantį „Colours of Bubbles“ koncertą ir kovo 15 dieną – paskutinę dieną prieš Lietuvoje prasidedant karantinui – surengtą Jurgos pasirodymą tuščioje Šv. Kotrynos bažnyčioje skiria 66 dienos.

„Labai laukiam rytojaus, nes pirmi kartai visad būna įdomiausi!, – pranešime spaudai džiaugiasi „Colours of Bubbles“ muzikantai. – Esame groję daugybėje skirtingų vietų, bet automobilių stovėjimo aikštelėje ant stogo mašinose sėdintiems žmonėms, kurie klausys koncerto radijo bangomis per „magę“, tikrai grosime pirmą kartą.“

Colours of Bubbles | Too Much is Not Enough

VIDEO: Colours of Bubbles | Too Much is Not Enough

„Iš kitos pusės – labai patogu, nes nereikia bijot dėl lietaus ar šalčio. Taip pat dėl per garsiai grojančios grupės, – juokauja grupės vokalistas Julijus Aleksovas. – Kiek nori, tiek pasigarsini, kiek nori, tiek pasišildai. Kol dar vyksta drive-in koncertai neabejotinai verta atvaryti, nes retas tokiame yra dalyvavęs.“

Šis koncertas taip pat bus pirmasis labai išsiilgtas „Colours of Bubbles“ susitikimas su gerbėjais po ilgos pertraukos. Praėjusių metų rudenį išleidę trečiąjį studijinį albumą „9 mm“ ir surengę pristatymo turą Lietuvoje ir Latvijoje, muzikantai planavo „9 mm“ turą pratęsti pavasarį.

Dėl koronaviruso „Colours of Bubbles“ turėjo atšaukti ar perkelti ne vieną kovą ir balandį planuotą pasirodymą. Karantiną grupė išnaudojo naujos koncertų programos tobulinimui namuose ir kūrybai. Grupė pristatė net du vaizdo klipus naujoms „9 mm” albumo dainoms – iš archyvinių kadrų susuktą „Only God Forgives“ ir „To Jane“, kuriame nusifilmavo karantiną namuose leidžiantys grupės nariai, gerbėjai ir draugai.

Colours of Bubbles | To Jane

VIDEO: Colours of Bubbles | To Jane

Trečiadienio koncerte ant „Ozo“ stogo muzikantai žada išlieti per karantiną susikaupusią kūrybinę energiją ir pristatyti naujausius kūrinius iš britiško rokenrolo ir gitarų skambesio įkvėpto albumo. Čia skambės „9 mm“ singlai „Russian Roulette“, „Summer“ ir „To Jane“ bei daugelis svarbiausių grupės dainų, tarp jų – „Flags“, „Home“ ir „Truth of Dare“.

„Colours of Bubbles“ gegužės 20 dienos pasirodymu prasideda „Ozas Live“ koncertų savaitė. Gegužės 21 dieną čia gyvos muzikos pasirodymą surengs vienas žymiausių Lietuvos prodiuserių Leon Somov, o gegužės 22 dieną – dainininkė Jurga.

Šio ciklo drive-in koncertus žiūrovai stebės gyvai scenoje ir didžiuliame LED ekrane, o garsas tiesiai iš garso režisieriaus pulto atkeliaus į automobilių radijo imtuvus. Renginiai įgyvendinami laikantis visų karantino saugumo reikalavimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius