-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 23

TV projektuose išgarsėjusi Karolina Rastenytė pristato debiutinės dainos klipą

Po ilgos tylos 22 m. druskininkietė, Donato Montvydo „Eurovizijos“ pritariančioji vokalistė Karolìna grįžta su pirmąja savo soline daina – „Nepaleisk“.
Karolina Rastenytė
Karolina Rastenytė / Jokūbo Širvinsko nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

Atlikėja labai džiaugiasi, kad beveik metus laiko „brandintas“, gilią ir pozityvią žinutę skleidžiantis kūrinys, pagaliau išvydo dienos šviesą.

„Ši daina yra apie audrą naktyje, t.y mūsų apmąstymus, svajones, baimes, užklumpančias nakties metu. Tuo pačiu tai lyg priešprieša su savimi, bet ir „flow“ gyvenime atradimas, tarytum balanso ieškojimas. Baisu, bet norisi jausti. Svarbiausia nepaleisti savo svajonės, nepaisant visų sunkumų kelyje.

Jokūbo Širvinsko nuotr./Karolina Rastenytė
Jokūbo Širvinsko nuotr./Karolina Rastenytė

Šią dainą parašiau sau, kaip dainoje dainuojama, „kai laikas muš 5 minutes po 3 val., niekas nelaikys kaip mintys mano, negaliu nuraminti audros, kurią sukeliu”, staiga, atsikėlusi vidury nakties, supratau, kad tai bus mano pirmoji solinė daina – sau, apie save, kad visuomet prisiminčiau, kodėl tai darau ir kiek man daug tai reiškia.

Parodžius prodiuseriui Artiomui Penkevičiui, nusprendėme ją užauginti kartu. Labai džiaugiuosi, kad pasirinkau būtent jį. Artiomas kantriai dirbo su manimi ir padėjo perkelti mano mintis į muziką“, – apie dainos atsiradimo istoriją pasakoja dainininkė.

„Nepaleisk“ dainos klipą režisavo, muziką ir žodžius rašė Karolina Rastenytė, aranžuotę kūrė Artiomas Penkevičius. Vaizdo klipo operatorius – Jokūbas Širvinskas, asistavo Iveta Balčiūtė.

Įvertinkite:

VIDEO: Karolìna - Nepaleisk (Official Music Video)

Karolìna – profesionali vokalistė, „Lietuvos balso“ 2015 m. TOP 8 finalistė, 2016 m. „Eurovizijos“ pritariantysis vokalas, projekto „Mes Vieno Kraujo“ 2018 m. finalistė, daugelio tarptautinių konkursų laureatė bei „Grand Prix“ laimėtoja. Šiuo metu savo muzikines žinias gilina Anglijos širdyje Londone įsikūrusiame „British and Irish Modern Music Institute“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius