Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 25

Žygimantas Kudirka-Mesijus: „Mano naują albumą galima ne tik klausyti, bet ir pasikabinti ant sienos, vietoje apdulkėjusių elnio ragų“

Žygimantas Kudirka (25), dar pažįstamas Mesijaus vardu, muzikos mėgėjams nevengia surengti repo paskaitų, į kurias susirenka sausakimšos salės. O tikrieji jo ir gero repo gerbėjai šių metų gegužės 24-iąją kalendoriuje pasibraukė ryškiai raudona spalva. Mat Mesijus pristato savo naujausią kūdikį – „Paskutinį repo albumą“.
Žygimantas Kudirka-Mesijus
Žygimantas Kudirka-Mesijus / Luko Balandžio nuotr.

„Albume bus 14 naujausių ir niekur negirdėtų dainų. Na, išskyrus tik dainą „Nelieskit mėlynojo gaublio“, kurią mes paviešinome kartu su klipu, visas dainas pavyko išsaugoti ir albumas nenutekėjo į interneto platybes“, – apie albumą kalbėdamas džiaugėsi Ž.Kudirka.

Tekstų ir repo atlikėjas pasakojo, kad albumo viršelį kūrė ne jis vienas, o kartu su Roku Šmigelsku ir Martynu Bacvinka, todėl viršelis tapo itin asmenišku. „Prie viršelio dirbome trise. Jis ypatingas tuo, kad nenuleidome savo idėjos grafikos dizaineriams, o patys prie jo kūrybos sėdėjome. Jis išėjo labai asmeniškas, todėl rezultatas man ypač patinka“, – sakė Žygimantas.

Tiesa, pačiame albume, be 14 dainų, kiekvienas kiek atidesnis galės rasti ir Mesijaus paruoštų staigmenų: „Įdėmieji albume ras įvairių priedų: daugiau kūrinių, nematytų klipo dalių ir net pinigų. Žodžiu, jis bus kitoks, nei internete patalpinta albumo versija“.

Reperis patikino, kad labai džiaugiasi ir dėl to, kad albumą ryžosi išleisti kompanija „Gatvės lyga“, mat tai itin drąsi jų investicija į kiek kitokį repo albumą.

„Paskutinis repo albumas“ kainuos 25 litus. Ž.Kudirka juokavo, kad nors kaina yra dvigubai didesnė nei kitų albumų, jis neabejoja, jog įsigyti jį trokš ne respektabilus melomanas, bet ir savo interjerą papuošti norintis žmogus.

„Muzikos albumas – tai ne vien tik muzika. Prie jo dirbo labai daug Lietuvos ir užsienio „beatmakerių“, tad jis tikrai praturtins klausytojų fonoteką. Jis yra ypatingas, todėl ir vietos namuose jam reikia išskirtinės. Jo niekam nebus gėda pasikabinti ant sienos, vietoje apdulkėjusių elnio ragų ar persiško kilimo“, – pasakojo aštrialiežuvis Ž.Kudirka.

Kultūros bare „Kablys“ vykusiame albumo pristatyme susirinkusius šokdino ir smagino ne vienas žinomas repo atlikėjas ir didžėjus, o pats Mesijus ant scenos lipo tik apie vidurnaktį. Tiesa, gerokai prieš tai reperis tikino, kad šis jo pasirodymas bus visiškai kitoks, nei buvę iki tol.

„Koncertinė programa visiškai nauja. Aš pasirodysiu duetu su Garo, kuris gyvai gros įvairiais elektroniniais prietaisais: spaudys semplerių mygtukus ir suks patefonus. Tai bus  repo istorijos ir repo ateities sandūrą primenantis pasirodymas“, – pasakojo jis.

Luko Balandžio nuotr./Žygimantas Kudirka-Mesijus
Luko Balandžio nuotr./Žygimantas Kudirka-Mesijus

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius