Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

13-metei soc. tinklų žvaigždei pralaimėjus kovą su vėžiu – jautrus Beyonce atsisveikinimas su gerbėja

Penktadienį anapilin iškeliavus jaunai socialinių tinklų žvaigždei, 13-ametei Lyric Chanel, išgarsėjusiai dėl savo pozityvo kovoje su vėžiu, su mergaite ypač jautriai atsisveikino atlikėja Beyonce.
Lyric Chanel, Beyonce
Lyric Chanel, Beyonce / Soc. tinklų ir „Vida Press“ nuotr.

Atlikėja Beyonce jautriai pagerbė 13-ametę socialinių tinklų veikėją Lyric, jai pralaimėjus kovą su smegenų vėžiu.

39-erių žvaigždė savo „Youtube“ kanale pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame surinko mergaitės nuotraukas, vaizdo klipus. Jautrų pagerbimą vainikavo gyvai atliktos mėgstamiausios Lyric dainos: „Halo“, „Brown Skin Girl“ ir „Love On Top“.

Hitų kūrėja mergaitės atminimo vardan dainoje „Love On Top“ pakeitė žodį „baby“ į „Lyric“. Ji dainavo: „Lyric, tai tu, / Tu ta, kurią myliu, / Tu ta, kurios man reikia... Tu ta, kuri atiduoda viską, / Ta, kuriai visada galiu paskambinti“ (angl. „Lyric it's you/ You're the one I love/ And you're the one I need...You're the one that gives your all/ You're the one I can always call.“)

VIDEO: REST IN PEACE LYRIC CHANEL

Savo žinutę iškeliavusiai jaunai sielai dainų kūrėja užbaigė jautriais žodžiais: „Myliu tave iš visos širdies“.

Pirmą sykį Beyonce su Lyric susisiekė dar rugsėjo mėnesį, kuomet mergaitė pasidalijo įrašu, kaip dainuoja žinomą atlikėjos hitą „Love On Top“.

Atsakydama į Lyric perdainuotą dainą, Beyonce mergaitei atsiuntė gėlių ir mielą laišką. „Buvau labai sujaudinta, kai pamačiau, kaip mano dainos žodžiai tave įkvėpė – net ne tiek, kiek tu pati mane įkvėpei“, – laiške rašė žvaigždė ir pridūrė: „Negaliu sulaukti akimirkos, kai vieną dieną su tavimi susitiksiu. Tu esi kovotoja.“

Kitame vaizdo įraše L.Chanel buvo paklausta, kodėl gėlės iš vienos žinomiausių dainininkių pasaulyje buvo atsiųstos būtent jai. Mergaitė atsakė: „Nes aš karalienė.“

Jaunoji socialinių tinklų žvaigždutė tuo metu skelbė, jog yra ir artima draugė su viena grupės „Destiny's Child“ nare.

Instagrame Chanel sukaupė daugiau nei 600 tūkst. sekėjų, o kaip savo gerbėjus nurodė net tokias žvaigždes, kaip Cardi B.

„Scanpix“ nuotr./Beyonce
„Scanpix“ nuotr./Beyonce

Mergaitė buvo žinoma dėl savo didžiulio pozityvo, kurį palaikė net susidūrusi su gyvybes nusinešančia liga.

Penktadienį „ABC 13“ pranešė, kad Lyric iškeliavo anapilin, pralaimėjusi kovą su smegenų vėžiu ir anaplastine ependimoma.

Prieš tai, lapkritį, mergaitei buvo atlikta smegenų operaciją, kurios metu buvo bandoma pašalinti smegenų auglį. Deja, bet netrukus užaugo dar vienas, vos pašalinus pirmąjį.

Naujienų portalas pranešė ir tai, kad Chanel laidotuvės jau suplanuotos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius