-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

73-ejų „Rembo“ žvaigždė įrodė esanti nepavaldi laikui – įsiamžino su kovotoją įkūnijusia dukra

Holivudo aktorius Sylvesteris Stallone pradėjo pasiruošimą Amerikoje itin populiariai šventei Helovinui. Gali būti, kad ją žinomas vyras minės kartu su savo dukra Sophia (23). O gal jis ją tik saugos, kol ši linksminsis? Socialiniame tinkle S.Stallone pasidalijo nuotrauka, kuria ne tik uždavė šiuos klausimus, bet ir įrodė, jog amžius jam – tik skaičius.
Sylvesteris Stallone su dukra Sophia
Sylvesteris Stallone su dukra Sophia / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Veiksmo filmų žvaigždės šeimoje tradicijų, pasirodo, yra laikomasi. Filmų apie kovotoją Rokį Balboą dėka išgarsėjusio S.Stallones dukra taip pat galvoja įsikūnyti į veiksmo filmų personažą – Larą Kroft. Juodomis odinėmis kelnėmis, tokios pat spalvos marškinėliais bei pirštinėmis apsirengusi Sophia tikrai priminė Angelinos Jolie kadaise suvaidintą kapų plėšikę.

Ne ką prasčiau atrodė pats S.Stallone – atsistojęs už dukters nugaros, jis apsimetė jos asmens sargybiniu. Rimtu žvilgsniu į kamerą žiūrėję tėvas ir dukra atrodo išties grėsmingai.

„@SophiaStallone besiruošianti įkūnyti Larą Kroft kapų plėšikę Helovinui, su už jos stovinčiu apsauginiu“, – po fotografija rašė aktorius.

„Kapų plėšikė ir Rembo tėtis“, – pastebėjo vienas internautas ir pridūrė, kad jei šie du personažai nuspręstų suvienyti jėgas bendram projektui, gautųsi visai neblogas filmas.

73-ejų aktoriaus sekėjai negalėjo atsistebėti, kaip gerai, būdamas tokio amžiaus, atrodo S.Stallone. Šiai Holivudo legendai, kaip ir jo kolegai Arnoldui Schwarzeneggeriui, amžius – tik skaičius.

S.Stallone gerai atrodo ne tik nuotraukose, bet ir filmavimo aikštelėje. Kad vis dar turi jėgų išspardyti užpakalius blogiukams, jis įrodė pernai kino ekranuose pasirodžiusiame filme „Rembo: paskutinis kraujas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius