Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

74-erių Barbra Streisand ant žurnalo viršelio pademonstravo it nulietas kojas

Barbrai Streisand pavasarį sueis 75-eri, tačiau garbus amžius ne kliūtis atrodyti seksualiai, jeigu tai – subtilu ir skoninga. Būtent toks yra naujasis žurnalo „W“ viršelis, kuriam dainininkė nusifotografavo be kelnių.
Barbra Streisand
Barbra Streisand / „W“/Steven Meisel nuotr.
Temos: 1 Barbra Streisand

Viršelio nuotraukoje Barbra Streisand pozuoja vilkėdama baltus „Michael Kors Collection“ marškinius, šilkinį „Giorgio Armani“ kaklaraištį, per petį persimetusi „Anne Fontaine“ švarką ir avėdama savo pačios „Jimmy Choo“ aukštakulnius.

Ir net tinklinės pėdkelnės, kurios paprastai balansuoja ant vulgarumo ribos, šioje nuotraukoje kuo puikiausiai tinka: ilgos dainininkės kojos prikausto žvilgsnį ir atrodo it nulietos.

Žurnalo „W“ fotosesiją papildančiame interviu Barbra Streisand pasakojo, kad vyrai visąlaik jos bijojo ir nedrįsdavo užkalbinti, o su savo antruoju vyru aktoriumi Jamesu Brolinu (76 m.), su kuriuo santuokoje gyvena jau 18 metų, susipažino per draugų surengtą aklą pasimatymą.

„Mes su vyru buvome supiršti per aklą pasimatymą. Susitikau su juo vakarienės ir tikėjausi išvysti augalotą barzdočių, o jis buvo nusikirpęs savo plaukus ir švariai nusiskutęs. Paklausiau: „Kas sukniso tau plaukus?“ Vėliau jis man pasakė, kad būtent tą akimirką mane įsimylėjo. Mano draugužiui patinka girdėti tiesą, kas yra neįprasta“, – pasakojo dainininkė.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Barbra Streisand ir Jamesas Brolinas
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Barbra Streisand ir Jamesas Brolinas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius