-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

9 mln. įsiskolinęs princas Andrew parduoda vienintelį jam priklausantį būstą

Princas Andrew (61) parduoda vienintelį jam priklausantį nekilnojamojo turto objektą, kad galėtų pasiekti susitarimą byloje, kaltinančioje jį nesumokėjus įsiskolintų 9 mln. dolerių, teigiama pranešime. Už įstabaus grožio trobelę Šveicarijos slidinėjimo kurorte šeimininkas prašo net 23,7 mln. dolerių.
Princui Andrew tebepriklausantis namas Šveicarijos slidinėjimo kurorte
Princui Andrew tebepriklausantis namas Šveicarijos slidinėjimo kurorte / Vida Press nuotr.

Iš skandalų niekaip neišbrendantis britų karališkosios šeimos narys septynių miegamųjų kambarių vasarnamį „Helora“ įsigijo 2014 m. už 22,75 mln. dolerių. Už trobelę princas Adnrew sumokėjo pasinaudodamas paskola ir privačiomis motinos karalienės Elizabeth II lėšomis, skelbė „Times of London“.

Kaip „ilgalaikę šeimos investiciją“ šį nekilnojamojo turto objektą princas Andrew įsigijo drauge su buvusia žmona Sarah Ferguson, leidiniui atskleidė princo bičiulis.

Sauną ir baseiną viduje turinti poilsio oazė čia ne kartą atviliojo ne tik princą Andrew ir Sarah Ferguson su dukromis princesėmis Eugenie ir Beatrice, bet, kaip rašo Pagesix.com, ir princą Harry su tuometine jo mergina Cressida Bonas.

Vida Press nuotr./Princui Andrew tebepriklausantis namas Šveicarijos slidinėjimo kurorte
Vida Press nuotr./Princui Andrew tebepriklausantis namas Šveicarijos slidinėjimo kurorte

Tačiau investicija, pasirodo, neatsipirko, jei taip galima sakyti, mat buvusi vasarnamio šeimininkė Isabelle de Rouvre pernai į Šveicarijos teismą padavė princą Andrew už paskutinės įmokos, siekiančios net 9 mln. dolerių, nesumokėjimą.

Aukštuomenės atstovė bylą nutraukė sužinojusi, kad princas Andrew ir Sarah Ferguson trobelę parduoda. Ji sutiko, kad iš už namą gautos sumos būtų atlyginta jai priklausanti skola.

Pardavęs Šveicarijos slidinėjimo kurorte esantį namą, princas Andrew liks be jokio jam priklausančio nekilnojamojo turto. Šiuo metu su buvusia sutuoktine Sarah Ferguson jis gyvena karalienės Elizabeth II rezidencijoje Vindsore „Royal Lodge“ vadinamame name.

Nors dėl vienos bylos pavyko susitarti, princo Andrew teisme bus laukiama dėl kitų kaltinimų, kuriuos praeitą mėnesį Niujorko teismui pateikė Virginia Roberts Giuffre.

Moteris kilmingąjį kaltina seksualine prievarta, prilygstančia pirmojo laipsnio išžaginimui. Pasak jos, ji triskart velionio pedofilo Jeffrey Epsteino buvo verčiama mylėtis su princu.

Jorko hercogas paneigė šiuo kaltinimus, dėl kurių vėliau jis atsisakė viešų karališkųjų pareigų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius