-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Whoopi Goldberg prisipažįsta tikrai nemylėjusi nė vieno iš trijų savo vyrų

Aktorė Whoopi Goldberg buvo įsimylėjusi tik kartą, tačiau tos tikrosios meilės objektas nebuvo nė vienas iš trijų jos vyrų.
Whoopi Goldberg
Whoopi Goldberg / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Juostos „Vaiduoklis“ žvaigždė su pirmuoju vyru Alvinu Martinu išsiskyrė po šešių santuokoje išgyventų metų 1979-aisias, o 1986 metais ištekėjo už Davido Claesseno.

Ši jos santuoka tetruko dvejus metus. 1994 metais ji ištekėjo už Lyle'o Trachtenbergo, tačiau po metų pora išsiskyrė.

Apie savo išgyvenimus W.Goldberg atviravo Pierso Morgano britų televizijos pokalbių laidoje, kurioje prisipažino, kad per visą gyvenimą yra mylėjusi tik vieną vyrą, už kurio taip ir neištekėjo.

„Manau, kad vis tik reikia mylėti žmogų, už kurio teki. Reikia būti jam atsidavusiam. Aš nejaučiau tokio įsipareigojimo. Aš jaučiau įsipareigojimą savo šeimai. Ne, (aš nemylėjau savo vyrų). Tai tiesa. Norėjau tiesiog būti normali ir man vis atrodė, kad ištekėjus, mano gyvenimas taps daug normalesnis“,- pasakojo aktorė.

„Tai nėra geras motyvas tuoktis. Reikia iš tiesų norėti su kuo nors išgyventi tuos pakilimus ir nuosmukius, bet aš supratau, kad tai – ne man“, – sakė ji.

Nors savo paslaptingojo mylimojo vardo aktorė neištarė, tačiau patikino, kad tai tikrai nebuvo aktorius Tedas Dansonas, su kuriuo ji kurį laiką susitikinėjo.

„Kartą buvaus įsimylėjusi. Vieną vyrą. Klausiate, ar buvau įsimylėjusi Tedą? Ar apie jį kalbu? Ne. Ne, jūs jo nežinote, ir tai yra gerai... Tai buvo seniai. Mes su juo vis dar daug kalbamės – jis turi du nuostabius vaikus ir puikią žmoną“, – pasakojo aktorė.

Dabar W.Goldberg sako daugiau nebeieškanti meilės.

„Niekad nebuvau didelė pasimatymų mėgėja. Nesu iš tų žmonių, kurie vis mėgsta kur nors išeiti iš namų. Esu vienišė“, – sakė ji.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius