-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Aktoriui Owenui Wilsonui trečia moteris pagimdys vaiką: tėvystę įrodė DNR testas

Holivudo aktorius Owenas Wilsonas (49 m.) jau visai netrukus taps trijų vaikų tėvų, ir visi jie – nuo skirtingų moterų.
Owenas Wilsonas
Owenas Wilsonas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Owenas Wilsonas

Trečiąjį aktoriaus vaiką pagimdys Varunie Vongsvirates (34 m.). Kaip praneša „Page Six“, Owenas Wilsonas šią vasarą pasidarė DNR tėvystės nustatymo testą, kuris patvirtino, kad tos moters nešiojamas kūdikis yra ir jo.

„Owenas yra puikus tėvas savo dviem berniukams ir išlaikė šiltus bei artimus santykius su jų motinomis. Be abejo, jeigu tėvystės testas parodys, kad jis yra to kūdikio tėvas, jis įvykdys visus savo įsipareigojimus ir išlaikys savo vaiką“, – dar prieš paaiškėjant DNR tyrimo atsakymui „Us Weekly“ sakė vienas šaltinis iš aktoriaus aplinkos.

Na o Varunie Vongsvirates viešai džiaugiasi savo nėštumu instagrame bei tiesiai sako, kad jos kūdikio tėvas – tai Holivudo garsenybė. Beje, moteris atskleidė, kad laukiasi mergaitės – tai bus pirma Oweno Wilsono dukra.

Oweno Wilsono ir Varunie Vongsvirates romanas nėra naujas – jiedu kartu leidžiantys laiką buvo pastebėti dar 2014 metais. Pati Varunie portalui „Radar Online“ sakė, kad ji ir Owenas kartu yra penkerius metus.

Pirmas Oweno Wilsono sūnus Robertas gimė 2011 metais, jo mama – tuometinė aktoriaus draugė Jade Duell. Vis tik poros santykiai nutrūko, kai berniukui buvo vos penki mėnesiai.

2014-ųjų sausį pasaulį išvydo antras aktoriaus sūnus Finnas, jį pagimdė asmeninė trenerė Caroline Lindqvist. Įdomu tai, kad jiedu sutarė turėti vaiką nepaisant to, jog jų nesiejo romantiški santykiai – jie buvo ir tebėra geri draugai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius