Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius J.Brolinas prisipažino, kodėl atsisakė vaidmens „Juros periodo pasaulyje“

Aktorius Joshas Brolinas atskleidė, kodėl atsisakė pagrindinio vaidmens „Juros periodo pasaulio“ (angl. „Jurassic World“) franšizėje.
Joshas Brolinas trileryje „Sicario: karteliniai karai“
Joshas Brolinas trileryje „Sicario: karteliniai karai“ / Kadras iš filmo

Aktoriui, žinomam dėl Thanoso vaidmens „Marvel“ kino visatoje ir Keiblo personažo filme „Deadpool 2“, buvo pasiūlytas Oveno Greidžio vaidmuo atnaujintoje „Juros periodo parko“ (angl. „Jurassic Park“) franšizėje.

J.Brolinas prisipažino, kad atsisakė legendinės „Juros periodo“ franšizės, nes tiesiog negalėjo „įsivaizduoti“ savęs pagrindinio veikėjo amplua.

„Su visa pagarba Stevenui, neįsivaizdavau, kaip tai suvaidinčiau. Negalėjau įsivaizduoti, kad esu tas amplua.“ – prisimindamas savo sprendimą ir Chriso Pratto atranką, sakė Joshas Brolinas.

„Ir aš labai džiaugiuosi savo sprendimu. Ką Chrisas daro su vaidmeniu, manau, kad jis yra tinkamas vaikinas“, – mano aktorius.

Joshas Brolinas taip pat pagyrė savo „Marvel“ kino visatos kolegos Piterio Kvilo vaidmenį franšizėje.

„Kai pamačiau Chrisą filme „Galaktikos sergėtojai“, nes aš jį šiek tiek pažinojau anksčiau, pamaniau: „KĄ?“. – teigia aktorius J.Brolinas. „Aš turiu omenyje, mes visi taip pagalvojome. Net besigėdydamas jam tai pasakiau, kai vieną kartą pamačiau jį vakarėlyje. Man atrodė: „Bičiuli, kaip tu tai išdarinėji?“

„Man labai patinka, kad kitiems žmonėms sekasi gerai, taip turi būti ne tik man. Taigi, taip, manau, kad žinojau, kad kažkas kitas atliks Oveno vaidmenį daug geriau už mane.“ – kodėl atsisakė pagrindinio vaidmens „Juros periodo pasaulio“ franšizėje atskleidė Joshas Brolinas.

„Juros periodo pasaulio“ franšizė sugrįžta į kino teatrus birželio mėnesį su paskutine dalimi, kurioje sugrįš ir originalios „Juros periodo parko“ žvaigždės Samas Neillas, Laura Dern ir Jeffas Goldblumas.

„Juros periodo pasaulis. Viešpatavimas“ bus išleistas 2022 m. birželio 10 d., likus vos vienai dienai iki datos, kai Stevenas Spielbergas 1993 m. birželio 11 d. pradėjo „Juros periodo parko“ odisėją.

VIDEO: JUROS PERIODO PASAULIS. VIEŠPATAVIMAS | Kinuose nuo birželio 10 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2022

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius