-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Aktorius Rowanas Atkinsonas atskleidė, kodėl daugiau niekada nebevaidins Pono Byno

Aktoriui Rowanui Atkinsonui jau gana savo garsiausio personažo Pono Byno. Žinomas vyras pareiškė, kad daugiau niekada juo nevirs, mat vaidinti visų pamiltą juokdarį, pavertusį jį pasauline žvaigžde – alinantis darbas, rašo „The Sun“.
Rowanas Atkinsonas (dešinėje) ir jo personažas Ponas Bynas (kairėje)
Rowanas Atkinsonas (dešinėje) ir jo personažas Ponas Bynas (kairėje) / Vida Press nuotr.

Tiesa, nors ekrane jo vaidinamo Pono Byno nebepamatysime, šio personažo balsą vis dar girdėsime. R.Atkinsonas teigė bent jau artimiausiu metu neketinantis liautis įgarsinus „Pono Byno“ animacinio serialo. Taip pat kalbama, kad netrukus turėtų pasirodyti ir pilnametražis animacinis filmas.

65-erių komikas leidiniui „Radio Times“ prisipažino, kad vaidinti naudojant tik balsą jam yra lengviau.

„Nebesimėgauju jį vaidindamas. Nebemalonus tas atsakomybės jausmas, – sakė R.Atkinsonas. – Man tai kelia stresą ir vargina, laukiu viso to pabaigos.“

Ponas Bynas iš televizorių ekranų žiūrovus linksminti pradėjo dar 1990-aisiais. Serialui sukurtas personažas vėliau pasirodė keliuose filmuose, gan sėkmingame animaciniame seriale.

Kad Ponas Bynas žinomas visame pasaulyje, įrodo ir skaičiai. Jo anketa feisbuke – tarp pačių populiariausių pasaulyje.

Pats R.Atkinsonas teigia, kad Pono Byno personažo sėkmė jo niekada nestebino.

„Žiūrėti, kaip suaugęs žmogus elgiasi vaikiškai, pats nesuvokdamas savo netinkamumo, yra iš esmės juokinga. O faktas, kad komedija yra labiau vizuali, bet ne žodinė, reiškia, kad ji buvo sėkminga ir tarptautiniu mastu“, – kalbėjo aktorius.

Prieš sukuriant Poną Byną, R.Atkinsonas vaidino Didžiojoje Britanijoje populiarioje istorinėje situacijų komedijoje „Blackkader“ ir jei tik kas nors pakviestų, tik šiame seriale įkūnytą personažą vėl vaidinti sutiktų aktorius.

„Iš tikrųjų man nepatinka joks gamybos procesas, išskyrus gal „Blackkader“. Taip yra todėl, nes atsakomybė serialą paversti juokingu krito ant daugelio pečių, ne tik mano“, – sakė jis „Radio Times“.

„Blackkader“ atspindėjo mūsų kūrybinę energiją 9-tame dešimtmetyje. Pabandyti tai atkurti praėjus 30-iai metų lengva nebūtų“, – tęsė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius