-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ala Pugačiova ir Kristina Orbakaitė nustebino gerbėjus – be makiažo atrodo tarsi sesės

Nusifotografuoti be makiažo išdrįsta ne kiekviena moteris, o juolab, kai nepriekaištinga išvaizda yra neatsiejama kasdienybės dalis. Tačiau Ala Pugačiova (69 m.) to visiškai nesibaimina. Savaitgalį leisdama kartu su dukra, atlikėja ir aktore Kristina Orbakaite (47 m.) abi įrodė – laikas joms nepavaldus.
Ala Pugačiova ir Kristina Orbakaitė
Ala Pugačiova ir Kristina Orbakaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Šeštadienį žinoma rusų atlikėja Kristina Orbakaitė nustebino savo gerbėjus – moteris socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo nuotrauka su mama Ala, nors daugelis iš pirmo žvilgsnio galėjo pagalvoti, kad pozuoja dvi sesės.

Gerbėjus nustebino ir kitas faktas – nors 1,7 milijono sekėjų turinti K.Orbakaite retai demonstruoja natūralų grožį, šįkart su mama įsiamžino visiškai be jokio makiažo.

„Laisvadienis su mama“, – po nuotrauka rašė Kristina Orbakaitė.

Nepaneigsi, toks jos žingsnis – tikrai drąsus. Tačiau mama ir dukra sulaukė gausybės palaikymo – gerbėjai apipylė jas komplimentais.

Daugelis socialinių tinklų vartotojų pripažino, kad kuo toliau, tuo labiau mama ir dukra tampa panašesnės. „Jūs atrodote tarsi sesės“, „Negaliu atsistebėti, kaip panašiai abi atrodote“.

Šeštadienį socialiniuose tinkluose atsidūrusi nuotrauka sulaukė išties vien gerų komplimentų. Sekėjai stebėjosi, kaip puikiai abi atrodo. „Mergaitės, abi atrodote nuostabiai. Laikas jums neegzistuoja“, – komentavo jie.

„Instagram“ nuotr./Ala Pugačiova su dukra Kristina Orbakaite
„Instagram“ nuotr./Ala Pugačiova su dukra Kristina Orbakaite

Kiti džiaugėsi, kad aktyviai koncertuojančios moterys nepamiršta viena kitos, susitinka. „Tokie šeimos susitikimai yra tikrai šventė“, –rašė sekėjai.

„Kristina, didžiulė ir didžiulė laimė tau, tau ir tavo mamai. Tu esi talentingas, nepaprastas žmogus. Man patinka tavo kūrybiškumas ir scenoje, ir kino teatre“, – komplimentus žėrė instagram vartotojai.

Ši nuotrauka gerbėjus nustebino ir dėl kitos priežasties. Balandžio mėnesį taip pat įsiamžinusi be makiažo, tąkart Ala Pugačiova sulaukė skaudžių žodžių. Netrukus moteris atsikirto, jog jos sveikata prastėja, o senėjimas yra akivaizdus ir neišvengiamas dalykas.

„Brangieji žmonės, aš senstu. Mano kūnas sensta, man sunku kvėpuoti ir judėti, bet aš vis dar gyva ir turiu gyventi dėl savo mažų vaikų“, – lenta.ru cituoja primadoną.

15min primena, kad 69-ąjį gimtadienį atšventusi Ala Pugačiova turi tris vaikus – surogatinės motinos pagimdytus dvynukus Harį ir Lizą, kuriems rudenį sukaks 5 metai, ir jau suaugusią dukrą Kristiną Orbakaitę.

Ala Pugačiova dvynius augina su savo penktuoju vyru, net 27 metais jaunesniu humoristu Maksimu Galkinu (41 m.). Pora susituokė 2011-aisiais, tačiau tąkart įregistruota tik civilinė santuoka – jiems patiems kur kas svarbesnė jungtuvių ceremonija cerkvėje įvyko tik 2017-ųjų rudenį. Kartu jiedu iš viso jau 16 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius