Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie vylėsi, kad bendras jos ir Brado Pitto filmas „Prie jūros“ išgelbės jų santuoką

Jau daugiau kaip metai kai subyrėjo Angelinos Jolie ir Brado Pitto santuoka, ir tik dabar aktorė atsivėrė, kad problemų jų tarpusavio santykiuose buvo praktiškai nuo pat vedybų. Iš karto po vestuvių sutuoktiniai išvyko į Maltą filmuotis bendrame filme „Prie jūros“, kuris, kaip tikėjosi Angelina Jolie, turėjo padėti jiems išspręsti santykių problemas.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas filme „By the Sea“
Angelina Jolie ir Bradas Pittas filme „Prie jūros“ / Kadras iš filmo

Naujame interviu Angelina Jolie atskleidė, kad kartu dirbti filme „Prie jūros“ sutikusi tik todėl, jog vylėsi, kad tai padės jų klibantiems santykiams.

Ji tikėjosi, kad tas filmas, kuriame nagrinėjama sutuoktinių santykių krizė, padės atverti kelius ir jiems patiems išsikalbėti apie savas problemas.

„Maniau, kad tai būtų geras būdas mums išsikalbėti, – sakė Angelina Jolie. – Kai kuriais aspektais tai padėjo mums komunikuoti, kai kuriais mes išmokome tam tikrų dalykų. Tačiau visoje toje situacijoje jautėsi našta, ir tai nebuvo dėl (sunkios) filmo temos.“

15min primena, kad Angelina Jolie pati režisavo ir kūrė scenarijų filmui „Prie jūros“. Jis pasakojo apie turtingą sutuoktinių porą, atsidūrusią ant skyrybų slenksčio.

„Tai buvo kai kas, su kuo mes buvome susidūrę... dalykai nenutinka šiaip sau, be jokios priežasties. Kodėl aš parašiau būtent tokį scenarijų? Kodėl mes taip jautėmės, kai filmavome tą filmą? Nesu tikra. Meno kūrinys kartais gali gydyti, o kartais būna sudėtinga. Nežinau. Džiaugiuosi, kad sukūrėme tą filmą, nes kartu kai ką tyrinėjome. Kad ir kas tai buvo, tai neišsprendė tam tikrų dalykų, bet mes išsikalbėjome apie tai, apie ką buvo būtina pasikalbėti“, – sakė Angelina Jolie.

Apie skyrybas pora pranešė 2016 metų rugsėjį. Kartu jiedu praleido 12 metų, dvejus iš jų – susituokę.

VIDEO: PRIE JŪROS (By The Sea) Romantinė drama kinuose nuo 2016 sausio 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius