Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant darbuotojų rėkiantį Tomą Cruise'ą laiko pavyzdžiu: „Taip reaguoti galėtų daugiau žmonių“

Internete plinta ant kolegų rėkiančio Tomo Cruise’o garso įrašas. Kaip teigia užsienio žiniasklaida, kino filmų žvaigždės kantrybė trūko, nes nebuvo laikomasi rekomendacijų, apsaugančių nuo koronaviruso.
Tomas Cruise'as filmuojasi „Neįmanoma misija 7“
Tomas Cruise'as filmo „Neįmanoma misija 7“ filmavimo aikštelėje / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Tomas Cruise'as

Garso įrašas darytas „Neįmanoma misija 7“ filmavimo aikštelėje. Pagrindinė juostos žvaigždė grasino atleisti du „per arti vienas kito priešais kompiuterio ekraną stovėjusius darbuotojus“, rašo „The Sun“.

„Jei dar kartą pamatysiu jus tai darančius, būsite atleisti“, – šaukė T.Cruise’as.

„Variety“ ir „Reuters“ cituoti šaltiniai patvirtino, kad garso įrašas – tikras.

Veiksmo juostos filmavimai šiuo metu vyksta Jungtinėje Karalystėje. „The Sun“ negali patvirtinti, kada įvyko šis incidentas, tačiau, anot „Reuters“, į darbą juostos kūrybinė komanda sugrįžo gruodžio pradžioje.

„Ten, Holivude, jie filmus kuria dėl mūsų. Mes sukuriame tūkstančius darbo vietų. Viskas. Jokių atsiprašymų. Galite tai pasakyti žmonėms, netenkantiems namų dėl užsidarančios industrijos.

Mes nenutrauksime šio filmavimo. Ar suprantate? Jei dar kartą pamatysiu, jūs būsite atleisti“, – toliau girdisi T.Cruise’o šūksniai.

Kaip ir buvo galima tikėtis, garso įrašas labai greitai išplito internete. Jo klausėsi ir režisierius Nickas Murphy, kuris, beje, pritaria T.Cruise’ui. Kaip ir JAV radijo laidų vedėjas Johnas Rocha.

„Norėčiau, kad daugiau atsakingų žmonių taip reaguotų į pažeidžiančius protokolus ir nedėvinčius kaukių. Jei tik daugiau žmonių matytų tą didesnį paveikslą nei Tomas čia akcentuoja“, – rašė jis.

„Tomas Cruise'as nepasielgė blogai. Jam dabar tereikia grįžti į Ameriką ir aprėkti visus antimaskerius (red. past. – nusistačiusius prieš apsaugines kaukes)“, – pritarė ir Dennisas Tsengas.

Garso įrašą galite išgirsti čia:

TAIP PAT SKAITYKITE: Keistos Katie Holmes ir Tomo Cruise’o vestuvės: įžadai apie kates, šukas ir pabėgusios nuotakos baimė

Religija, skirta tik turtingiesiems: kiek iš tiesų kainuoja būti scientologu?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius