-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie pirmąjį Meghan Markle ir princo Harry pasimatymą ir kada juodu suprato esą skirti vienas kitam?

Meghan Markle ir princas Harry santuokoje gyvena jau daugiau nei dvejus metus, tačiau apie jų santykių pradžią žinoma mažai – tik tai, kad juodu supažindino bendra bičiulė, surengusi aklą pasimatymą. Tačiau daugiau jų pirmojo susitikimo detalių atskleidžiama naujausioje briografijoje apie porą „Finding Freedom“. Paviešintose jos ištraukose užsimenama, kad susipažinę princas Harry ir Meghan Markle negalėjo liautis galvoję vienas apie kitą, rašo News.sky.com.
Sasekso hercogienė Meghan Markle ir princas Harry
Sasekso hercogienė Meghan Markle ir princas Harry / „Scanpix“ nuotr.

„The Times“ paviešintose Omido Scobie ir Carolyn Durand knygos apie Sasekso hercogus „Finding Freedom“ ištraukose teigiama, kad po pirmosios pažinties su tada dar aktore Meghan Markle „Harry buvo lyg transo būsenos“.

Pakilios nuotaikos po pasimatymo buvo ir Meghan Markle. Paskambinusi bičiulei, ji, kaip rašoma, sakė: „Ar skamba beprotiškai, jei manau, kad iš to gali kažkas būti?“

Pirmasis poros pasimatymas įvyko centriniame Londone, Soho rajone esančiame „Dean Street Townhouse“ restorane.

Meghan Markle tuo metu buvo neseniai išsiskyrusi su ilgamečiu vaikinu ir su Londone lankytais draugais juokavo, jos norėtų susipažinti su „maloniu džentelmenu anglu“.

Knygos autoriams Sasekso hercogų draugas pasakojo, kad po tris valandas trukusio pasimatymo „Harry žinojo, kad kažkada juodu bus drauge“ – Meghan Markle su kaupu išpildė visus jo lūkesčius.

Pasak šaltinių, antras poros susitikimas įvyko jau kitą vakarą – romantiškai vakarienei pasirinko tą patį restoraną.

„Nepaisant akivaizdžios traukos, atsisveikindami juodu nepasibučiavo, jokių lūkesčių, tik užuomina, kad kažkas tarp jų buvo ir jie vylėsi dar kartą greitai pasimatyti. Beveik iškart jie buvo pamišę vienas dėl kito. Hary buvo lyg transo būsenos“, – rašoma knygos ištraukoje.

Trečiam pasimatymui Harry pakvietė Meghan Markle vykti su juo į Botsvaną. Pora apsigyveno prabangioje palapinėje, kurioje naktis kainuoja apie 1960 dolerių, o po trijų mėnesių juodu vienas kitam prisipažino meilėje. Beje, pirmasis „Aš tave myliu“ ištarė princas Harry.

Pasirodo, kelionė į Afriką buvo staigmena Meghan Markle – ją princas Harry suplanavo slapta, jai tepasakė atvykti į Londoną, iš kurio jie atskrido į Johanesburgą, o vėliau dar dvi valandas privačiu lėktuvu vyko į Mauno tarptautinį oro uostą.

„Scanpix“ / Alexi Lubomirski nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
„Scanpix“ / Alexi Lubomirski nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

Iš romantiškos kelionės Meghan Markle, pasak šaltinio, grįžo „plačiai besišypsanti ir apkerėta“. Jos telefonas buvo pilnas nuotraukų – aplankytų gamtos objektų, atostogų akimirkų ir asmenukių su Harry.

„Pasak draugo, jei Meghan nebūtų reikėję dėl darbo grįžti į Kanadą, o Harry – į jo gyvenimą Londone, jie su mielu noru ten būtų praleidę visą vasarą, – rašoma knygoje. – Meghan sakė su Harry tiek daug kalbėjusi ir net apie dalykus, kuriuos ji retai pasakoja kitiems. „Niekada nesijaučiau tokia saugi“, Meghan sakė savo draugui, „tokia artima žmogui po tokio trumpo laiko“.“

Tyliai ir slapta nuo visų romantiška draugyste pora dar pasimėgavo apie pusmetį. Kol apie romaną nepranešė bulvariniai leidiniai, princas Harry ir Meghan Markle dažnai lankė vienas kitą tai Londone, tai Toronte.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

Meghan Markle į santykius buvo pasinėrusi visu 100 proc., gal net daugiau. „Niekas negalėjo jos pristabdyti, net draugas, perspėjęs neįsitraukti į draugystę su Harry. „Jie nekenčia karališkųjų nuotakų ir merginų. Jie vaikysis tave. Pažiūrėk į Dianą“, sakė jis“, – tęsiama biografijos „Finding Freedom“ ištraukose.

Santykius princas Harry ir Meghan Markle patvirtino 2016 metų lapkritį, o po metų jau buvo susižadėję. Karališkąsias vestuves jie iškėlė 2018-ųjų gegužę, po kurių Meghan Markle suteiktas Sasekso hercogienės titulas. Prieš kiek daugiau nei metus jiems gimė sūnus Archie.

VIDEO: Princas Harry ir Meghan Markle santuoką sutvirtino pirmuoju jaunavedžių bučiniu

Knyga „Finding Freedom“ pasakoja apie princo Harry ir Meghan Markle santykius bei atskleidžia daugiau detalių apie jų gyvenimą karališkojoje šeimoje, taip pat apie tai, kas paskatino juos nuo jos atsiskirti ir apsigyventi JAV.

Tiesa, oficialūs Sasekso hercogų atstovai patikino, kad princas Harry ir Meghan Markle prie knygos rašymo neprisidėjo, nedavė jokių interviu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Išplatintos princesės Beatrice slaptų vestuvių nuotraukos: nuotakos suknelė – su ypatinga reikšme

Meghan Markle draugai nerimavo dėl jos gerovės: nėščios hercogienės karališkoji šeima nesaugojo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius