Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Archie gimimo liudijime – pokyčiai Meghan Markle varde, įgyvendinti be hercogienės sutikimo

Nebeliko Meghan Markle vardo jos ir princo Harry sūnaus Archie gimimo liudijime. Nepaisant naujausių pranešimų, jis iš svarbaus dokumento pašalintas ne hercogienės prašymu, teigė jos atstovas.
Princas Harry, Meghan Markle su jųdviejų sūnumi Archie
Princas Harry, Meghan Markle su jųdviejų sūnumi Archie / Vida Press nuotr.

Šeštadienį, sausio 30 d., „The Sun“ pranešė, kad M.Markle „ėmėsi veiksmo, neturinčio precedento, pašalinti“ savo pirmą ir vidurinį vardus – Rachel Meghan – iš sūnaus gimimo liudijimo. Dabar dokumente prie motinos prirašytas tik M.Markle titulas – Jos karališkoji didenybė Sasekso hercogienė.

„Vardo pakeitimą viešuose dokumentuose 2019 m. įsakė rūmai, kaip patvirtina dokumentai iš vyresniųjų rūmų pareigūnų, – „E! News“ skirtame pranešime sakė hercogienės atstovas. – To neprašė Meghan, Sasekso hercogienė ar Sasekso hercogas.“

Kartu su tekstu „The Sun“ paviešino ir sausio 21 d. darytą oficialaus dokumento kopiją, kurioje teigiama, kad Meghan vardas iš gimimo liudijimo pašalintas 2019 m. birželį generalinio kanclerio įgaliojimu. Ten pat taip pat rašoma, kad ir prie Archie tėvą nurodančio laukelio atliktas pakeitimas. Princo Harry vardas iš „Jo didenybė Sasekso hercogas Henry Charlesas Albertas Davidas“ pakeistas į „Jo didenybė Sasekso hercogas princas Henry Charlesas Albertas Davidas“.

Vida Press nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle su jųdviejų sūnumi Archie
Vida Press nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle su jųdviejų sūnumi Archie

Pasak šią informaciją paviešinusio bulvarinio leidinio, pakeitimai varduose neva atlikti pasirodžius pranešimui apie nesutarimus tarp princo Harry ir jo brolio princo Williamo. Vėliau patvirtina, kad brolių santykiai buvo įtempti.

„The Sun“ pridūrė, kad tai gali būti nepagarbos princui Williamui ir jo žmonai Kembridžo hercogienei Catherine Middleton ženklas. Visų trijų pastarosios poros vaikų gimimo liudijimuose motinos laukelyje įrašytas oficialus hercogienės vardas Catherine.

„Šis JK bulvarinio leidinio ir jo taip vadinamų „ekspertų“ cirkas, nusprendusių įsigilinti į šį suplanuotą šeimos „nepagarbos ženklą“ bei teigti, kad ji savo vaiko gimimo liudijime, kitame bet kokiame teisiškame dokumente nori būti bevardė, kelia juoką ir net žeidžia, – tęsė M.Markle atstovas. – Šiuo metu pasaulyje vyksta daug dalykų. Tad sutelkime dėmesį į tai, o ne paspaudimų rinkimą.“

Kita Sasekso hercogienės vardo Archie gimimo liudijime teorija taip pat iškelta „The Sun“. Teigiama, kad princas Harry sutuoktinę lygina su savo mirusia motina princese Diana. Jos vardas sūnų Harry ir Williamo gimimo liudijimuose įrašytas kaip „Jos karališkoji didenybė Velso princesė“.

15min primena, kad 2020 m. pavasarį Sasekso hercogai M.Markle ir princas Harry oficialiai atsiskyrė nuo karališkosios šeimos, atsisakę aukšto rango karališkųjų titulų. Atsisakyti aukšto rango taip pat buvo įsakyta ir princesei Dianai, kai ji išsiskyrė su princu Charlesu.

Pora persikėlė gyventi į Jungtines Amerikos valstijas. Prieš tai kurį laiką ji gyveno Kanadoje. Šiuo metu M.Markle, princas Harry ir jųdviejų sūnus Archie laiką leidžią netoli Santa Barbaros esančiame Montecito rajone įsigytame name.

TAIP PAT SKAITYKITE: Žinomai aktorei naujame filme patikėtas princesės Dianos vaidmuo: ar atpažįstate ją?

Išdrįsę Elizabeth II pasakyti „Ne“: įžymybės, nepriėmusios karališkųjų apdovanojimų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius