Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ariana Grande parodė savo vestuvių įvaizdį, įkvėptą legendinės Audrey Hepburn

Vizitine kortele tapusio įvaizdžio Ariana Grande neatsisakė net per savo vestuves. Tiesa, su šiokiais tokiais elegancijos suteikiančias pakeitimais, kurie užfiksuoti dainininkės paviešintose slaptos tuoktuvių su Daltonu Gomezu ceremonijos nuotraukose.
Ariana Grande
Ariana Grande / Vida Press nuotr.

Pečius ir nugarą atidengiančią Arianos Grande vestuvinę suknelę kūrė bene garsiausia baltų, žemę siekiančių suknelių ypatingoms progoms dizainerė Vera Wang, rašo „People“.

Dainininkės plaukais rūpinosi Joshas Liu. Jis tamsius Arianos Grande plaukus surišo į aukštą uodegą – atlikėjos itin pamėgtą ir vizitine kortele tapusią šukuoseną, o elegantiškumo jai suteikė sugarbanojęs plaukų galus.

Į plaukus buvo įsegtas taip pat Veros Wang kurtas nuometas, papuoštas baltu kaspinėliu.

Kaip rašo „Insider“, pasirinkusi nuometą su kaspinėliu, Ariana įsikūnijo į vieną iš savo mėgstamiausių aktorių Audrey Hepburn. Labai panašiai Holivudo legenda atrodė vaidindama filme „Funny Face“.

Vida Press nuotr./Audrey Hepburn filme „Funny Face“
Vida Press nuotr./Audrey Hepburn filme „Funny Face“

Arianai Grande ir jos mylimajam Daltonui Gomezui ypatingos dienos dalimi tapo ir makiažo meistras Ashas K. Holmas. Jis buvo atsakingas už nuotakos makiažą, kuris taip pat pasižymėjo paprastumu. Dėmesio centru nuspręsta paversti dainininkės akis, jas paryškinus taip vadinamu katės formos pravedimu, dirbtinėmis blakstienomis ir švelniais šešėliais.

Vestuvinis dainininkės įvaizdis nebūtų užbaigtas be jos mėgstamiausių aukštakulnių batelių ant platformos, kuriuos kūrė Giuseppe Zanotti.

15min primena, kad prieš kelias savaites 27-erių dainininkės atstovas patvirtino, kad Ariana Grande ir Daltonas Gomezas amžiną meilę vienas kitam prisiekė nedidelėje ir intymioje ceremonijoje, kurioje dalyvavo mažiau nei 20 žmonių.

Vyru ir žmona pora tapo penki mėnesiai po sužadėtuvių. Jųdviejų santykiai užsimezgė 2020 m. sausį, rašo „People“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius