Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ashtonas Kutcheris neliko abejingas Beatos Tiškevič ir „Moterys kalba“ projektui #musudaug

Garsus aktorius Ashtonas Kutheris parodė dėmesį prieš kelias dienas internete pasirodžiusiam bendram Beatos Tiškevič ir projekto „Moterys kalba“ darbui. Savo socialinio tinklo paskyroje jis pasidalino įrašu, kuriame žinomi Lietuvos vyrai skaito skaudžias istorijas apie moterų patirtą seksualinę prievartą.
Ashtonas Kutcheris
Ashtonas Kutcheris

„2015-ieji. Smurtas prieš moteris neturėtų būti tokia opi problema“, – pasidalinęs apie projektą #musudaug pasakojančio straipsnio nuoroda rašė A.Kutcheris.

Atkreipdamas dėmesį į seksualinio smurto prieš moteris problemą jis sujaudino ir savo gerbėjus. Savo „Facebook“ paskyroje jis turi daugiau nei 17 mln. sekėjų iš viso pasaulio.

TAIP PAT SKAITYKITE: Beatos Tiškevič eksperimentas: nufilmavo žinomų vyrų reakcijas į seksualinę prievartą prieš moteris 

Ashtono Kutcherio įrašas feisbuke
Ashtono Kutcherio įrašas feisbuke

Po įrašu šie ėmė dalintis mintimis, sakė, kad bet koks smurtas, nesvarbu, ar jis prieš moteris, ar vaikus, ar vyresnius garbaus amžiaus žmones – bet koks yra netoleruotinas.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Beata Tiškevič
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Beata Tiškevič

Šiam aktoriaus įrašui neliko abejinga ir pati B.Tiškevič. 

„Komanda „Moterys kalba“ labai džiaugiasi, kad šią žinutę pavyko paskleisti labai plačiai. Esame labai dėkingos visiems žmonėms, kurie be jokio atlygio prisidėjo prie darbo šiam projektui. Ir istorijų autorėms – viskas įvyko tik dėl jų stiprybės ir drąsos. Norime savo pavyzdžiu įkvėpti ir kitus mūsų visuomenės narius – imkitės pilietinių iniciatyvų. Viskas įmanoma. Mes galime daug ką pakeisti, nes #musudaug“, – Žmonės.lt komentavo ji.

Apie projektą #musudaug rašė ir Žmonės.lt. Tai socialinis eksperimentas-vaizdo klipas, kuriuo jo autoriai ragina atkreipti dėmesį į seksualinį smurtą prieš moteris. Klipe nusifilmavo 6 žinomi vyrai, tarp jų – Andrius Mamontovas, Jonas Nainys, Andrius Užkalnis, Richardas Jonaitis, Olegas Šurajevas, Šarūnas Černiauskas.

Projekto #musudaug vaizdo klipą žiūrėkite čia:

VIDEO: #musudaug

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius