Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Audringas Cardi B gimtadienis – garsių svečių ir buvusio mylimojo draugijoje: įteikė 330 tūkst. dolerių dovaną

Cardi B tikrai moka džiaugtis gyvenimu. Reperė savaitgalį minėjo savo 28-ąjį gimtadienį – Las Vegase surengė įspūdingą vakarėlį, nusitęsusį iki paryčių, o į jį pakvietė būrį draugų ir artimųjų.
Cardi B 28-o gimtadienio akirmikos
Cardi B 28-o gimtadienio akirmikos / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Cardi B

Kaip ir buvo galima tikėtis, Cardi B gimtadienio šventės svečių sąraše mirgėjo žinomų žmonių pavardės ir sceniniai vardai – Meghan Thee Stallion, 21 Savage, The Weeknd, Floydas Mayweatheris, Kylie Jenner.

Tiesa, kiek nustebino, jog vakarėlyje pasirodė ir Offset – reperės sutuoktinis, kurį moteris visai neseniai padavė skyryboms.

„The Weeknd turėjo savo staliuką, prie kurio pasodinta buvo ir Teyana Taylor. Kylie Jenner atvyko su draugų grupele ir buvo be galo draugiška, bendravo su visais vakarėlio svečiais, nekantravusiais su ja susipažinti“, – sakė šaltinis.

Į Cardi B gimtadienio šventę atvykusią Megan Thee Stallion pasitiko „pučiamųjų orkestras, atlikdamas dainą „WAP“ – bendrą dainininkių kūrinį, internete sulaukusį nemažai kritikos dėl nepadorių jo žodžių.

Cardi B buvo nusiteikusi gerai pasilinksminti – į šventę, kurios tema buvo Sacharos dykuma, ji atvyko tik susirinkus visiems svečiams. Pastarieji galėjo įsiamžinti ne tik nuotraukų budelėje, bet ir su gyvais kupranugariais.

Cardi B visą vakarą šoko ir bendravo su draugais, nuo jos veido nedingo šypsena. Šventei pasibaigus svečiai namo buvo palydėti su dovanų maišeliais, kuriuose – vibratoriai ir dekoratyvinės zuikių ausys, sakė šaltinis.

Na o jubiliatė ir geriausios jos bičiulės, grįžusios į viešbučio kambarį, jame dar šėlo iki kol patekėjo saulė.

„Instagram“ nuotr./Cardi B 28-o gimtadienio akirmikos
„Instagram“ nuotr./Cardi B 28-o gimtadienio akirmikos

Nepaisant to, kad reperė pranešė nutraukianti santuoką su ne kartą ją išdavusiu reperiu Offset ir dukters Kulture tėvu, visą vakarą ji praleido jo draugijoje. Pora net buvo įamžinta besibučiuojanti ir viešai demonstruojanti jausmus, o pasak vakarėlyje dalyvavusiųjų, jie „elgėsi taip, lyg būtų susitaikę“.

Vida Press nuotr./Offset ir Cardi B per reperės gimtadienį
Vida Press nuotr./Offset ir Cardi B per reperės gimtadienį

Tačiau nepaisant to, kad ir kokie artimi juodu atrodė tą vakarą, šaltinis patikino, jog pora oficialiai ne kartu, bet „Cardi širdyje Offset visada užims ypatingą vietą“.

Ir tikriausiai ne tik dėl to, jog per šį gimtadienį atlikėjas jai padovanojo prabangų „Rolls Royce“ automobilį, papuoštą jųdviejų atžalos Kulture vardu ir įvertintą daugiau nei 330 tūkst. dolerių (maždaug 279 tūkst. eurų), rašo užsienio spauda.

Pasirodo, susigrąžinti mylimąją nuo pat pranešimo apie skyrybas bando ir Offset, santuoką nutraukti sutikęs tik dėl to, jog jautė, kad kito pasirinkimo neturi, tačiau iš tiesų Cardi B paleisti jis nenori.

„Jis darė viską ir bet ką, maldaudamas jos sugrįžti. Apie skyrybas ji vis dar galvoja“, – sakė šaltinis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Garsenybės „rekordininkės“: jos skyrėsi ir taikėsi, bet santykių išsaugoti taip ir nepavyko

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius