Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

B.Gateso neištikimybė buvo vieša paslaptis, o Melindos aplinka samdė tyrėją?

Praėjus mėnesiui po žinios apie 27 metus santuokoje išgyvenusių „Microsoft“ įkūrėjo Billo Gateso (65) ir jo žmonos filantropės Melindos (56) skyrybas kalbos netyla. Anot šaltinių, B.Gatesas buvo užmezgęs ne vieną romaną, o į pasimatymus su meilužėmis vykdavo kitu automobiliu negu į darbą. Pasirodė informacija ir apie tai, kad žmogus iš M.Gates aplinkos buvo nusamdęs privatų tyrėją sekti vyrą.
Billas ir Melinda Gatesai
Billas ir Melinda Gatesai / Vida Press nuotr.

Billas Gatesas apie skyrybas su žmona Melinda French Gates paskelbė gegužės 4 dieną. Santuokoje pora gyveno 27 metus.

Birželio 7-ąją, pirmadienį, leidinio „Vanity Fair“ publikacijoje buvo išsamiai aprašyti jau seniau sklandę gandai apie vyro neištikimybę. Pasirodė ir informacija apie automobilius, kuriuos jis esą keitė tam, kad nebūtų susektas.

Vida Press nuotr./Billas Gatesas
Vida Press nuotr./Billas Gatesas

Pasak minėto šaltinio, į darbą „Microsoft“ B.Gatesas atvažiuodavo savo „Mercedes“ automobiliu, tačiau turėjo ir asistento parūpintą auksinį „Porche“, kuriuo, kaip teigia darbuotojai, vyras naudodavosi vykdamas į pasimatymus – esą tai buvo jo susikurta sistema, skirta „mėtyti pėdas“. Teigiama, kad „Microsoft“ įkūrėjas, pasiėmęs „Porche“, kartais tiesiog dingdavo iš biuro, o jo romanai su kitomis moterimis aplinkiniams buvo vieša paslaptis.

„Mes visi supratome, kad automobilius jis keičia tada, kai važiuoja susitikti su moterimis“, – „Vanity Fair“ pasakojo „Microsoft“ darbuotojas. „Žinau, kad buvo daug susitikimų, kurie nebuvo įtraukti į jo kalendorių“, – pridūrė jis.

Tiesa, kitas darbuotojas neigė netikėtus vyro išvykimus iš biuro ir tikino, kad B.Gatesas kruopščiai planavo savo dieną – padalydavo laiką į penkių minučių blokus, kad viską suspėtų. „Jis yra vienas labiausiai planuotų žmonių šioje planetoje“, – tvirtino bendradarbis.

Vida Press nuotr./Melinda ir Billas Gatesai
Vida Press nuotr./Melinda ir Billas Gatesai

Du šaltiniai „Vanity Fair“ taip pat pasakojo, kad dar prieš prasidedant skyrybų procesui kažkas iš Melindos aplinkos rato dirbo su privačiu tyrėju – šis esą buvo nusamdytas sekti Billą.

M.Gates atstovas šį teiginį pavadino „visiškai melagingu“. „Nei Melinda, nei jos vadovaujami asmenys niekada nesamdė privataus tyrėjo“, – teigė jis.

15min primena, kad anksčiau laikraštis „Wall Street Journal“ pranešė, kad „Microsoft“ valdyba nusprendė, jog B.Gateso ryšiai su viena darbuotoja buvo netinkami ir jis turi atsistatydinti.

Laikraščio paklausta B.Gateso atstovė spaudai pripažino, kad romanas buvo, tačiau neigė, kad tai kaip nors susiję su jo sprendimu atsistatydinti. „Beveik prieš 20 metų buvo romanas, kuris baigėsi draugiškai“, – sakė atstovė spaudai.

„Billo sprendimas pasitraukti iš valdybos niekaip nesusijęs su šiuo reikalu. Tiesą sakant, jis buvo išreiškęs norą daugiau laiko skirti savo filantropijai jau prieš kelerius metus.“

Billo ir Melindos Geitsų fondas BBC sakė, kad laikosi šio pareiškimo.

Vida Press nuotr./Melinda ir Billas Gatesai
Vida Press nuotr./Melinda ir Billas Gatesai

15min taip pat primena, kad Billo ir Melindos Gatesų šeimoje dešimtmečius galiojo susitarimas, kad „Microsoft“ įkūrėjas bent kartą per metus savaitgalį ilsėsis paplūdimyje su savo buvusia mylimąja.

65-erių Billas Gatesas ir buvusi jo mylimoji 70 metų amžiaus investuotoja Ann Winblad susitikinėjo dar 9-ajame dešimtmetyje. Juodu išsiskyrė 1987-aisiais – tais pačiais metais, kai milijardierius susipažino su savo tada dar tik būsima, o dabar jau buvusia žmona Melinda. Kaip rašo Dailymail.co.uk, Ann ir Billo santykiai nutrūko dėl to, kad moteris vedyboms buvo pasiruošusi labiau nei Billas, dieną naktį dirbęs prie „Microsoft“ imperijos.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Billas Gatesas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Billas Gatesas

Nepaisant nutrūkusio romano, Ann ir Billas puoselėjo draugiškus santykius. 1997 m. „TIME Magazine“ jis sakė: „Kai galvojau apie santuoką su Melinda, paskambinau Ann ir paprašiau jos pritarimo.“

Pastaroji palaimino buvusio mylimojo ir Melindos santuoką ir toliau drauge su milijardieriumi kasmet atostogavo jos namuose Šiaurės Karolinos paplūdimyje. Draugai laiką leisdavo važinėdamiesi bagiais, sklandydami ir vaikštinėdami paplūdimiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius