Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bradas Pittas po skyrybų su Angelina Jolie pirmą kartą dalyvavo fotosesijoje ir atvėrė širdį

Prieš pusmetį, kai pramogų pasaulį sudrebino žinia apie Holivudo superporos Brado Pitto (53 m.) ir Angelinos Jolie (41 m.) skyrybas, jis kiek atsitraukė nuo prožektorių šviesų ir ganėtinai retai buvo matomas viešumoje. Tačiau dabar, didžiam gerbėjų džiaugsmui, Bradas Pittas pasirengęs sugrįžti ir net atvėrė savo širdį – pirmą kartą taip atvirai kalbėjo apie savo skyrybas ir padarytas klaidas.
Bradas Pittas
Bradas Pittas / GQ/Ryan McGinley nuotr.

Vienas geidžiamiausių Holivudo aktorių tapo GQ vasaros numerio viršelio veidu, o žurnalas išėjo net su trimis skirtingais viršeliais – skaitytojai gali pasirinkti, kurį pirkti.

Vasaros numerio tema – Amerikos nacionaliniai parkai, po kuriuos žurnalo kolektyvas kartu su Bradu Pittu ir fotografu Ryanu McGinley keliavo aštuonias dienas ir rengė specialią fotosesiją. Jos rezultatai buvo tokie geri, kad net nepavyko išrinkti paties geriausio kadro, būtent dėl to viršelis ir pasirodė su trimis skirtingomis nuotraukomis. O kur dar net 40 puslapių užėmusi fotosesija, kurioje įamžintas gamtos grožis bei kiti garsaus aktoriaus portretai!

Šią fotosesiją lydi ir interviu – tai pirmas kartas, kai Bradas Pittas sutiko kalbėti po pernai rugsėjį nugriaudėjusių skyrybų su Angelina Jolie. Tame interviu Bradas Pittas kalba apie meilę, netektį, tėvystę ir tai, kaip reikia gyventi toliau, kai visas tavo pasaulis sugriūva.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie

Prisimindamas pirmas dienas po skyrybų, Bradas Pittas pasakojo apsistojęs savo bičiulio skulptoriaus Thomo Houseago namuose Santa Monikoje, mat Angelinai ir vaikams išsikrausčius iš jų šeimos namų Holivudo kalvose, aktorius ten pasijuto pernelyg vienišas. Po pusantro mėnesio jis grįžo namo, tačiau pripažįsta, kad dabar ištuštėję jo namai – nebe tokie kaip anksčiau.

„Šitie namai visada buvo chaotiški ir pašėlę, iš visur sklido balsai ir triukšmas, o dabar, kaip matai, yra tokių dienų kaip ši – labai labai tylių“, – sakė jis žurnalistui, kuriam interviu davė savo namuose.

Išmoktos pamokos

Gyvendamas vienumoje, Bradas Pittas sako turėjęs galimybę apgalvoti, dėl ko jo gyvenimas dabar yra toks, koks yra.

„Prisimenu, kaip apie tai galvojau prieš metus ar pusantrų. Kažkas buvo įsivėlęs į skandalą ir aš tuo metu pagalvojau „Ačiū Dievui, kad man niekada nebeteks būti vieno iš tokių skandalų dalimi“. Turiu savo gyvenimą, turiu savo šeimą, dirbu savo darbą, nedarau nieko nelegalaus, nesipainioju niekam skersai kelio. Tačiau kokia yra Davido Fosterio Wallace'o citata? „Tiesa tave išlaisvins, bet tik kai ji tave pribaigs.“

GQ/Ryan McGinley nuotr./Bradas Pittas
GQ/Ryan McGinley nuotr./Bradas Pittas

O ko Bradą Pittą išmokė jo skyrybos? Jis pripažįsta, kad jis dažnai užsisklendžia savyje, ir tai yra problema. „Man reikia būti labiau prieinamam, ypač tiems, kuriuos aš myliu, – sako aktorius. – Aš tikrai užsidedu skydą. Saugausi, saugausi, saugausi. Užsidedu kaukę, bandau pabėgti. Toks aš jau esu.“

Taip pat jis nevengė pripažinti ir savo klaidų – alkoholio vartojimas buvo tapęs neatsiejama jo gyvenimo dalimi, be to, jis pripažino, kad įnikęs į darbus vaikams skyrė per mažai dėmesio.

„Neprisimenu dienos nuo tada, kai baigiau koledžą, kad nebūčiau ko nors išgėręs, rūkęs ar ką kitą vartojęs. Kažką. Dauguma to, pavyzdžiui, cigaretės, atlieka ramintojo vaidmenį. Šitaip aš bėgu nuo jausmų. Aš tikrai labai džiaugiuosi, kad tai jau praeityje. Turiu omenyje, aš visko atsisakiau, išskyrus alkoholio, kai sukūriau šeimą. Bet net ir pernai, aš gėriau per daug. Tai tiesiog tapo problema“, – apie savo problemas kalbėjo aktorius ir pripažino, kad prieš daugelį metų atsisakyti žolės jam nebuvo sunku, tačiau su alkoholiu buvo žymiai sunkiau. Bet galiausiai jis nusprendė, kad tokio gyvenimo daugiau nebenori, o šiandien geria vien tik spanguolių sultis ir gazuotą vandenį.

GQ/Ryan McGinley nuotr./Bradas Pittas
GQ/Ryan McGinley nuotr./Bradas Pittas

Jeigu myli – turi mokėti paleisti

Bradas Pittas sako iš pat pradžių nenorėjęs skirtis su Angelina – pirmiausiai jam kilo instinktas mėginti viską išsaugoti.

„Ir tada į galvą ateina klišė – „Jeigu myli ką nors, turi juos paleisti“. Dabar žinau, ką tai reiškia, nes patyriau tai. Tai reiškia mylėti bei savininkiškumo. Tai reiškia nesitikėti nieko atgal. Bet tai gerai skamba tik kai yra kur nors parašyta, arba kai apie tai dainuoja Stingas“, – savo širdį atvėrė Holivudo žvaigždė.

„Be to, nėra meilės be praradimo. Tai yra komplektas“, – filosofiškai sako Bradas Pittas.

GQ/Ryan McGinley nuotr./Bradas Pittas
GQ/Ryan McGinley nuotr./Bradas Pittas

„Žinote, aš neseniai pradėjau psichoterapiją, – sakė Bradas, kurio visa šeima po skyrybų tiek bendrai, tiek individualiai bendravo su specialistais. – Man tai labai padeda. Išbandžiau du psichiatrus, kol suradau man tinkamiausią.“

Atsisako kaupti neapykantą

Bradas Pittas pirmą kartą prakalbo ir apie tai, kad į jo skyrybas buvo įtrauktos vaikų priežiūros tarnybos – jis buvo kaltinamas smurtu prieš vaikus.

Niekas teisme nelaimi – tai tik klausimas, kuri pusė sužeidžiama stipriau

„Kai buvo iškviesta Vaikų priežiūros tarnyba, aš buvau pargriautas ant nugaros ir įkalintas sistemos, – vaizdžiai savo vidinę to meto būseną nupasakojo aktorius. – Po to mums pavyko bendrai išspręsti šį reikalą. Mudu abu darome, ką galime. Girdėjau vieną teisininką sakant: „Niekas teisme nelaimi – tai tik klausimas, kuri pusė sužeidžiama stipriau.“ Ir atrodo, kad tai tiesa. Praleidi metus vien tik galvodamas apie tai, kaip teisme įrodyti savo tiesą ir dėl ko kita pusė klysta, o tai tėra neapykantos kaupimas. Aš tiesiog atsisakiau tai daryti. Ir laimei, mano partnerė šiuo klausimu su manimi sutinka. Tai tiesiog labai sukrečia vaikus, kai staiga tavo šeima būna išdraskoma.“

Bradas Pittas taip pat sakė, kad jiedu su Angelina susitarė, jog skyrybų klausimą spręs labai atsargiai ir delikačiai, saugodami vaikų interesus.

„Mūsų tikslas yra, kad visi iš to išeitų būdami stipresni ir geresni žmonės – nėra kitokios atomazgos“, – sakė jis.

15min primena, kad Bradas Pittas ir Angelina Jolie kartu buvo 12 metų. Jiedu turi šešis vaikus – tris įvaikintus ir tris biologinius.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie (2014 m.)
AFP/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie (2014 m.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius