-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brangiausi ir keisčiausi Kardashianų klano pirkiniai vaikams: nuo kailinių iki išnuomoto Disneilendo

Niekam nėra paslaptis, kad Kardashianų klanas gyvena prabangų gyvenimą: milijonų dolerių vertės nekilnojamasis turtas, parduotuvių dydžio spintos, egzotiškos kelionės. Tai šeima, kuri sau leidžia labai daug, o neretai savo išlaidomis piktina kitus. Tačiau auganti Kardashianų karta gyvena dar geresnį gyvenimą jau nuo pat vaikystės – Kardashianų meilė vaikams tokia pat didelė, kaip ir jų turtai.
Kim Kardashian su dukra North, Khloé Kardashian su dukra True ir Kylie Jenner su dukra Stormi
Kim Kardashian su dukra North, Khloé Kardashian su dukra True ir Kylie Jenner su dukra Stormi / Vida Press ir asmeninio albumo nuotr.

Kylie Jenner sukurtas „Stormi's World“

Kylie Jenner pirmagimė Stormi Webster sausio 19-ąją atšventė savo pirmąjį gimtadienį. Ne paslaptis, kad jauniausia pasaulio milijardierė savo vaikui iškėlė tikrą puotą. Įkvėpta Stormi tėčio Traviso Scotto albumo „Astro World“ Kylie dukros gimtadieniui sukūrė vakarėlio temą „Stormi’s World“ (liet. Stormės pasaulis). Vakarėlis vyko didelėje vaiko galvos pavidalo palapinėje. Jos viduje svečiai galėjo vaišintis pica, gurmaniškais saldumynais ir mėgautis gyvu dainos „Baby Shark“ atlikimu. Socialinėje erdvėje ne vienas žmogus galėjo tik pasvajoti apie tokį gimtadienį. Ir net jeigu Stormi neprisimins nė vienos šventės sekundės, ji bent jau turės iš jos daugybę nuotraukų.

Kris Jenner Masonui Disickui nupirko 3 tūkst. JAV dolerių vertės striukę

Dauguma žmonių, per savo gimtadienį išėję į prekybos centrą, tikisi tiesiog suvalgyti torto ar ledų, tačiau kai tavo močiutė yra Kris Jenner, gimtadienis tampa nenuspėjamas. Niekas to nežino geriau nei Kourtney Kardashian vyriausias sūnus Masonas Disickas, kuriam praėjusių metų gruodį suėjo 9 metai.

Kris Jenner gimtadienio proga ketvirtaklasį pasiėmė į prekybos centrą, kur jis galėjo išsirinkti, ko tik norėjo. Čia jaunuolis išsirinko striukę su barokinės stilistikos raštais, kuri kainavo 3125 JAV dolerių (2770 eurų). Toks pirkinys gali atrodyti beprotiškas, tačiau faktas, kad Masono tėtis Scottas Disickas save vadina lordu, padaro jį visai pateisinamu.

Kim Kardashian per dukters North West gimtadienį uždarė dalį Disneilendo

Dauguma būna labai patenkinti, jei bent kartą metuose arba nors kartą per visą gyvenimą gali apsilankyti Disneilende. Tačiau Kim Kardashian yra tokia mama, kuri gali net išsinuomoti dalį Disneilendo vien tik savo vaikui. 2015 metais Kim ir jos vyras Kanye Westas taip ir padarė tam, kad galėtų savo dukrai North surengti vakarėlį Peliuko Mikio tematika. Mergaitė ir jos svečiai turėjo pirmenybę visuose atrakcionuose, galėjo nemokamai išsipaišyti veidus ir net sulaukė fejerverkų šou.

Kylie Jenner savo pirmagimiui nupirko „Fendi“ mados namų vežimėlį

Galime net neabejoti, kad Stormi Webster ateityje turės gausybę prabangių automobilių. Stormi šiuo metu yra vos vieneri, todėl teisės vairuoti jai dar teks palaukti. Visgi, Kylie Jenner jau dabar ruošia savo dukrą važinėti prabangiai. 2018 metais modelis jai nupirko vežimėlį, kuris kainavo 12,5 tūkst. JAV dolerių (11 tūkst. eurų). Kylie žodyne žodžio „įprasta“ tikriausiai nėra, ji labai dažnai pasirenka stulbinamus apdarus. Tad įsigijusi vežimėlį, K.Jenner prie jo priderino ir savo drabužius, kurie yra sukurti pačių „Fendi“ Italijos mados namų.

View this post on Instagram

stormi strolls ????

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kim Kardashian išleido 550 tūkst. JAV dolerių, kad įrengtų kambarį savo trečiajam vaikui

Kim Kardashian išleido daugiau kaip 550 tūkst. JAV dolerių (beveik 486 tūkst. eurų) įrenginėdama kambarį savo trečiajam vaikui Chicago West. Daugeliui gali kilti klausimas, kiek ir ko ji galėjo pripirkti už tokią sumą, tačiau Kim užmojai labai dideli. Anot slaptų šaltinių, modelis savo dukros kambariui nupirko 40 tūkst. JAV dolerių (35 tūkst. eurų) vertės aksominę lovelę ir netgi 176 tūkst. JAV dolerių (156 tūkst. eurų) vertės jodinėjimo arkliuką, kuris išpuoštas brangakmeniais.

Kim Kardashian vaikams padovanojo miniatiūrinę savo automobilio versiją

Kim Kardashian yra gerai žinoma dėl savo aistros prabangiems automobiliams, todėl ji nori, kad ir jos vaikai juos pamėgtų. Kai Kanye Westas nupirko Kim „Mercedes G Wagon“ automobilį, žinoma moteris savo jauniausiajai dukrai pirmojo gimtadienio proga padovanojo miniatiūrinę to paties automobilio versiją. Nuotraukoje, kuria Kim pasidalijo instagrame, galima matyti, kad visi trys vaikai džiaugiasi šia dovana.

Kim Kardashian dukrai jos senelė Kris Jenner nupirko Prancūzijos mados namų „Louis Vuitton“ muzikinę dėžutę

North West tėtis yra žinomas reperis Kanye Westas, o jos teta Kylie Jenner yra ištekėjusi už taip pat garsaus muzikanto Traviso Scotto, todėl muzika yra didelė mažosios North West gyvenimo dalis.

Senelė Kris Jenner tą puikiai žino, tad North pirmojo gimtadienio proga padovanojo prabangią „Louis Vuitton“ muzikinę dėžutę. Šios dovanos vertė siekia 3500 JAV dolerių (3100 eurų).

Kim Kardashian vyriausiai dukrai jau perka kailinius

Dabar jau tampa aišku, kad vyriausiajai Kim dukrai North lemta tapti mados ikona. Su tokia mama kaip Kim ir tetomis Khloe, Kourtney, Kylie ir Kendall tai yra tiesiog neišvengiama. Būdama vos penkerių Kim dukra jau priverstų daugumą moterų pavydėti spintos turinio. 2015-aisiais iš mamos dovanų North gavo 3500 JAV dolerių (3100 eurų) vertės kailinius. Tuo metu jai buvo vos treji.

Kylie Jenner savo pirmagimei nupirko „Gucci“ mados namų nešioklę

Kai tavo mama yra milijardierė, kuri nupirko tau „Fendi“ vežimėlį, yra visai logiška, kad nešioklė irgi turėtų būti prabangi. Būtent taip Kylie Jenner ir padarė. Praėjusią vasarą ji pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti, kad jos dukra sėdi „Gucci“ nešioklėje. Tiesa, šios kaina nėra tokia įspūdinga kaip kitų pirkinių – 400 JAV dolerių (350 eurų).

View this post on Instagram

happy birthday North & P.. ????

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius