Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears vadybininkas pranešė liūdną žinią: dainininkės karjera baigta?

Amerikiečių dainininkės Britney Spears (37) ilgametis vadybininkas Larry Rudolphas (55) teigia, kad dėl pašlijusios psichikos dainininkė gali daugiau niekada nebekoncertuoti. Ši žinia itin nuliūdino atlikėjos gerbėjus – nejaugi popžvaigždės karjerai atėjo pabaiga?
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“/AP nuotr.

Larry Rudolphas atrado B.Spears ir yra jos prodiuseris beveik du dešimtmečius – rūpinasi jos karjera nuo 1998-ųjų iki 2004-ųjų ir nuo 2008-ųjų iki pat šių dienų.

Dainininkės karjera driekėsi nuo tapimo jauna žvaigždute „Peliuko Mikio klube“ iki tituluotos pop princesės su tokiais hitais kaip „Baby One More Time“ ir „Oops“.

Šiais metais B.Spears turėjo atnaujinti repeticijas Las Vegaso rezidencijoje, tačiau, pasak Britney prodiuserio, gali būti, kad dėl psichologinių problemų ji nebegrįš į didžiąją sceną.

„Scanpix“/AP nuotr./Britney Spears
„Scanpix“/AP nuotr./Britney Spears

„Kaip žmogus, kuris rūpinasi jos karjera, remdamasis informacija, kurią aš ir visi su ja dirbantys specialistai turi, supratau, kad ji neturėtų grįžti prie šių repeticijų nei artimoje ateityje, nei galbūt niekada“, – sakė L.Rudolphas.

Visgi visų nemalonumų pradžia laikomi 2007-ieji, kai ne vieną apdovanojimą pelniusi dainininkė lankėsi įvairiose reabilitacijos įstaigose po to, kai dėl psichikos sutrikimų nusiskuto galvą plikai.

Dabar buvęs Britney vyras Kevino Federlino (41) nori sulaukti, kol jai pagerės būklė, o tik tada ji galėtų leisti daugiau laiko su savo dviem sūnumis.

15min primena, kad K.Federlinas buvo atsarginis dainininkės šokėjas, kuris su ja santuokoje gyveno nuo 2004 iki 2007 m. Pora susilaukė dviejų sūnų: Seano (13) ir Jaydeno (12).

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Britney Spears
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Britney Spears

„Kevinas neleis berniukams daugiau laiko praleisti su mama iki tol, kol Britney vėl bus stabili ir gydysis vaistais. Jis leidžia berniukams matytis su Britney, tačiau tik pagal savo nuožiūrą“, – pasakojo viešai neatskleistas šaltinis.

Dainininkės nemalonumų priežastimi tapo ir pats jos tėvas Jamie Spears, kuris kontroliavo jos finansus nuo 2007-ųjų, kai ji išvyko į reabilitaciją. Britney šį incidentą paminėjo ir neseniai vykusiame teismo posėdyje. Ji teigė, kad tėvas atsakingas už tai, kad ji vėl važiuoja gydytis. Įpykusi Britney sakė, kad jis neturi teisės jos versti vartoti vaistus prieš jos valią.

Iš pradžių buvo pranešta, kad pati dainininkė užsiregistravo į Kalifornijos sveikatingumo centrą dėl to, kad tapo pernelyg nervinga. Tačiau praėjusį mėnesį socialiniuose tinkluose dainininkė nutraukė tylą apie savo psichinę sveikatą, kur tvirtino, kad „viskas gerai“.

Britney Spears perėmė iniciatyvą į savas rankas ir „Instagram“ paskyroje paskelbė vaizdo įrašą, kuriame ji apibūdino gerbėjams savo dabartinę situaciją.

„Viskas gerai. Mano šeima pastaruoju metu išgyvena daug streso ir nerimo, todėl man reikėjo laiko su tuo susitaikyti. Bet nesijaudinkite, aš greitai grįšiu“, – rašė dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius